Για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Σαρρής τα «δίνει όλα» κατά του Παιδικού Καρκίνου!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο νεαρός επιχειρηματίας θα διαθέσει ΟΛΕΣ τις εισπράξεις μιας ολόκληρης μέρας στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας

Μια πράξη αληθινής Αλληλεγγύης και ειλικρινούς Αγάπης που πέρυσι «έγραψε» βαθιά κινητοποιώντας εκατοντάδες Καβαλιώτες αλλά και παρέχοντας ουσιαστική οικονομική βοήθεια σε έναν σύλλογο που «μάχεται» την «επάρατη νόσο», τον Καρκίνο, τείνει να γίνει… θεσμός!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο), ο Γιάννης Σαρρής ετοιμάζεται για δεύτερη φορά να διαθέσει ΟΛΕΣ τις εισπράξεις μιας ολόκληρης μέρας για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας!

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, όσοι Καβαλιώτες επιλέξουν για την έξοδό τους το «Κουτούκι του Σαρρή» που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του Εμπορικού Κέντρου της πόλης, δεν θα πληρώσουν τον λογαριασμό στο μαγαζί, αλλά θα εναποθέσουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στην κατανάλωσή τους σε ένα… κουτί. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας.

Υπενθυμίζεται ότι η αντίστοιχη δράση έναν χρόνο ακριβώς πριν είχε αφήσει «κληρονομιά» πάνω από 3.000 ευρώ, ποσό που διατέθηκε εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο, αλλά και… περίσσευμα ανθρωπιάς, αφού κινητοποίησε πολύ κόσμο ακόμα και έξω από τα «σύνορα» της Καβάλας, έλαβε μεγάλη δημοσιότητα και έφερε κοντά ανθρώπους κάτω από έναν κοινό, ιερό σκοπό [διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ].

Εάν θέλετε και εσείς να συμμετέχετε και φέτος στη δράση που διοργανώνουν ο Γιάννης Σαρρής και το «Κουτούκι» του, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ταβέρνα στο Εμπορικό Κέντρο, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 με την παρέα σας και να περάσετε καλά. Είναι για… καλό σκοπό!

Τηλ. για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2514001493.

Ο Παιδικός Καρκίνος σε αριθμούς

Σύμφωνα με στοιχεία, 250.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο πάσχουν από διάφορες μορφές καρκίνου, το 80% των οποίων στις χώρες μέσου και χαμηλού εισοδήματος. Στη χώρα μας, περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο, κυρίως από λευχαιμία. Το 70% από αυτά θεραπεύεται, λόγω της επάρκειας φαρμάκων και καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού. Αντίθετα, στις χώρες του τρίτου κόσμου τα ποσοστά θνησιμότητας είναι πολύ υψηλά…