Γιάννης Σαρρής-Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου: Ένας δ(θ)εσμός που αγκαλιάστηκε με θέρμη από όλη την Καβάλα [φωτογραφίες]

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το «Κουτούκι του Σαρρή» έγινε εστία ανθρωπιάς με τη βοήθεια εκατοντάδων ανθρώπων οι οποίοι ενίσχυσαν των αγώνα του Συλλόγου-«Παρών» και από τον Σύλλογο ΑμεΑ Νομού Καβάλας

Για μια ακόμη χρονιά, τη 2η κατά σειρά, με αφορμή την 15η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, το «Κουτούκι του Σαρρή» γέμισε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 από κόσμο, ο οποίος είχε έναν και μόνον σκοπό: την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας, καθώς ο Γιάννης Σαρρής αποφάσισε και φέτος να διαθέσει όλα τα έσοδα της επιχείρησης την εν λόγω ημέρα για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Από το πρωί δεν υπήρχε άδεια καρέκλα στο μαγαζί, ενώ οι κρατήσεις «δείχνουν» ότι το ίδιο θα συμβαίνει και μέχρι αργά το βράδυ, με τα κοινωνικά αντανακλαστικά των Καβαλιωτών να «αγκαλιάζουν» την πρωτοβουλία του Γιάννη Σαρρή, μετουσιώνοντάς την σε θεσμό-στήριγμα των ανθρώπων που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο Γιάννης Σαρρής ευχαρίστησε όλες και όλους όσοι επέλεξαν το κατάστημα για να φάνε τη συγκεκριμένη μέρα και ενίσχυσαν με αυτόν τον τρόπο τον κοινό σκοπό με τον Σύλλογο Εθελοντών Καβάλας κατά του Καρκίνου, τονίζοντας ότι αυτή η πρωτοβουλία θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Από την πλευρά της η γραμματέας του Συλλόγου, Σταυρούλα Γκουλούση ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο που ενίσχυσε το έργο του Συλλόγου όσο και τον κ. Σαρρή για την πρωτοβουλία του, σημειώνοντας, μάλιστα ότι η κίνησή του είναι κάτι πολύ παραπάνω από συμβολική, καθώς οι αυξημένες ανάγκες του Συλλόγου χρήζουν τέτοιων ενισχύσεων.




Το «παρών», πέρα από επώνυμους και κυρίως ανώνυμους Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες, έδωσε και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας, με τον πρόεδρό του, Μάκη Κρεμμύδα να εξαίρει την πρωτοβουλία του Γιάννη Σαρρή.