Θέση εργασίας στην Καβάλα: Νέο free press έντυπο ζητά συνεργάτη στο διαφημιστικό τμήμα

Coffeeholics: Η νέα δημιουργική κατάθεση της Panda Creative αναζητά δημιουργικούς ανθρώπους για να ενταχθούν στην ομάδα της

Ένα νέο έντυπο ετοιμάζεται να «προσγειωθεί» στην πόλη της Καβάλας, φιλοδοξώντας να γίνει ένας καθημερινός «σύντροφος» στην αγαπημένη συνήθεια όλων μας, που δεν είναι άλλη από τον… καφέ!




Coffeeholics θα ονομάζεται το νέο περιοδικό με την «υπογραφή» του Branding Designer Κυριάκου Αντωνιάδη και του δημιουργικού του γραφείου Panda Creative. Όπως όλες οι παλιότερες εκδόσεις της εταιρίας, έτσι και το Coffeholics θα διατίθεται εντελώς δωρεάν και θα «συναντά» τους αναγνώστες του αρχικά σε όλα τα καφέ της Καβάλας αλλά και online στην ιστοσελίδα coffeeholicsmagazine.gr.

Στο πλαίσιο του launching του νέου free-press περιοδικού Coffeeholics, η Panda Creative αναζητά έναν πολύτιμο συνεργάτη στο διαφημιστικό τμήμα. Αν θεωρείτε ότι έχετε τα προσόντα, την όρεξη και τη φιλοδοξία να γίνετε μέλος της ομάδας, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο [email protected].

Το Coffeeholics με τα λόγια του Κυριάκου Αντωνιάδη

«Επιστρέψαμε στα “χαρακώματα” των εκδόσεων με τόλμη, ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα. Όπως πάντα, φύγαμε ολοταχώς για την πρώτη γραμμή διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά σας. Για αυτήν την θέση δουλέψαμε όσο πιο σκληρά μπορούσαμε, προσφέροντάς σας το Coffeeholics, όπως και σε όλες τις παλιότερες εκδόσεις της Panda Creative, εντελώς δωρεάν.

Έπειτα από 20 συναπτά έτη παρουσίας στον χώρο των γραφικών Τεχνών και της Διαφήμισης, συγκεντρώσαμε όλη μας την εμπειρία και την “αποτυπώσαμε” σε αυτό το νέο εγχείρημα. Το Coffeeholics, για εσάς, θα είναι ένας σύντροφος στον καθημερινό σας καφέ. Για εμάς, θα είναι, ένα ακόμη δείγμα της ποιότητας των υπηρεσιών σχεδίασης που προσφέρει η Panda Creative στους πελάτες της από το 1999».