Ποικιλίες Ανανιάδη: Καθαρά Δευτέρα με τη μεγαλύτερη… ποικιλία και σε χαλβάδες! [φωτογραφίες]

Το αγαπημένο έδεσμα της Σαρακοστής έχει και φέτος την τιμητική του στα delicatessen καταστήματα Ανανιάδης στην Καβάλα

Αναπόσπαστο κομμάτι του σαρακοστιανού τραπεζιού, μαζί με τη λαγάνα, τα θαλασσινά και τα υπόλοιπα νηστίσιμα εδέσματα που παραδοσιακά οι Έλληνες τρώνε στα Κούλουμα είναι, φυσικά, και το ιδιαίτερο γλυκό από ταχίνι, ο αγαπημένος όλων, χαλβάς.

Σκέτος, με κακάο ή με φουντούκι και αμύγδαλο, ο παραδοσιακός χαλβάς δεν λείπει από κανένα σαρακοστιανό τραπέζι. Και φέτος στην Καβάλα, τη μεγαλύτερη ποικιλία σε χαλβάδες προσφέρουν οι «Ποικιλίες Ανανιάδη», μέσα από τα δύο delicatessen καταστήματά τους, στην πλατεία Καπνεργάτη και στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Πέρα από τον παραδοσιακό Χαλβά Κυργίων, με βανίλια ή με κακάο, στις «Ποικιλίες» μπορείτε να βρείτε και τους διάσημους Χαλβάδες Βόλου, σε πολλές παραλλαγές του αγαπημένου σαρακοστιανού γλυκού: Με πορτοκάλι, με φιστίκι, με σταφίδα, με λευκή σοκολάτα ή με σοκολάτα υγείας, με… καφέ, espresso ή cappuccino, με μέλι και καρύδια, ακόμα και χαλβά με γεύση… μελομακάρονο!

Σίγουρα, στις «Ποικιλίες Ανανιάδη» θα βρείτε μια γεύση χαλβά που θα εντυπωσιάσει όχι μόνον εσάς και τον ουρανίσκο σας, αλλά και τους καλεσμένους σας. Σπεύσατε! Τα Κούλουμα είναι… προ των πυλών!

Και για όσους είναι κυριολεκτικά «της τελευταίας στιγμής», οι Ποικιλίες Ανανιάδη θα είναι ανοιχτά και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020!