Το «Κουτούκι» του Γιάννη Σαρρή «θωρακίζεται» έναντι του κορονοϊού

Σε συνεργασία με Υγιεινολόγο απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι της γνωστής ταβέρνας ενώ ελήφθησαν και επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας και πρόληψης μετάδοσης του ιού

Σε μια ακόμη πράξη κοινωνικής (συν)ευθύνης προχώρησε ο επιχειρηματίας Γιάννης Σαρρής, φροντίζοντας να «θωρακίσει» το δυνατόν περισσότερο το κατάστημα εστίασης που διατηρεί στον δεύτερο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Καβάλας έναντι του κορονοϊού.

Σε συνεργασία με τον Υγιεινολόγο Χρήστο Κρεμαντζή, η ταβέρνα «Στο κουτούκι του Σαρρή» απολυμάνθηκε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, ενώ από τη διεύθυνση του καταστήματος έχουν ληφθεί και πρόσθετα μέτρα προστασίας.

Συγκεκριμένα, μετά από μελέτη, απολυμάνθηκαν με εφαρμογή ειδικών φαρμάκων αλλά και μηχανημάτων όλοι οι χώροι της ταβέρνας, από τους χώρους εστίασης και τις τουαλέτες μέχρι και την κουζίνα. Η «επιχείρηση» πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ, μετά το «κλείσιμο» του μαγαζιού.




Επιπρόσθετα, σε εμφανή σημεία του καταστήματος έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά σε υγρή μορφή έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα στους πελάτες, ενώ από τους σερβιτόρους μοιράζονται και αντισηπτικά μαντηλάκια στα τραπέζια.

«Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συμβάλλουμε και εμείς στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού. Η κίνησή μας αυτή δεν είναι μια κίνηση πανικού, αλλά μια κίνηση ευθύνης. Ευχόμαστε το καλύτερο», είπε μιλώντας στο KAVALA POST ο Γιάννης Σαρρής, προσθέτοντας ότι αν κριθεί απαραίτητο, δεν αποκλείεται οι απολυμάνσεις στο αγαπημένο «Κουτούκι» των Καβαλιωτών να επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.