Κορονοϊός: Δείτε το spot του ΕΟΔΥ «αλλιώς» με 7χρονο Καβαλιώτη σε ρόλο… Σπύρου Παπαδόπουλου! [βίντεο]

«Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εγώ θα μείνω μέσα!», μας λέει εμφατικά ο μικρός Κωνσταντίνος ο οποίος έμαθε... «νεράκι» όλο το βίντεο του Εθνικού Οργανισμού Υγείας κατά της εξάπλωσης του ιού

Τα μικρά παιδιά φημίζονται για την ικανότητά τους να μιμούνται και να αποστηθίζουν πράγματα που βλέπουν ή ακούνε στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον τους και, εννοείται και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Κάποια παιδιά, ωστόσο, φαίνεται πως «το ‘χουν» και με την τέχνη της… υποκριτικής!

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο μικρός Κωνσταντίνος από την Καβάλα. 7 ετών, μαθητής της Πρώτης Δημοτικού, «προκάλεσε» τους γονείς του να τον βιντεοσκοπήσουν να «παίζει» τον Σπύρο Παπαδόπουλο και να «αναπαράγει» όλο το ενημερωτικό βίντεο-μήνυμα του Εθνικού Οργανισμού Υγείας για τον κορονοϊό.




Ο μικρός Κωνσταντίνος, πέρα από το ότι έχει «κοπιάρει» όλες τις «ατάκες» αλλά και τις χειρονομίες του γνωστού τηλε-παρουσιαστή, έχει προσαρμόσει και το «σενάριο» στα «μέτρα» του, στο σημείο όπου γίνεται αναφορά στους παππούδες και τις γιαγιάδες, και έχει «βάλει» το δικό του όνομα [«Κωνσταντίνος» αντί για «Σπύρος»].

Δείτε τον 7χρονο Καβαλιώτη Κωνσταντίνο να στέλνει το δικό του ηχηρό, αλλά και πολύ τρυφερό μήνυμα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού: «Μένουμε σπίτι»!

Δείτε και το «γνήσιο» spot του ΕΟΔΥ με τον Σπύρο Παπαδόπουλου και συγκρίνετε τις… ερμηνείες: