Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για το kavalapost.gr: 450.000 μοναδικές επισκέψεις τον Μάρτιο του 2020! [στοιχεία]

160.000 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν τον περασμένο μήνα το kavalapost.gr για την έγκυρη, έγκαιρη και ψύχραιμη ενημέρωσή του - Αναλυτικά τα γραφήματα της Google Analytics

Με την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού να βρίσκεΔείτεται σε εξέλιξη στη χώρα μας αλλά και στη «γειτονιά» μας, την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, και το δικαιολογημένο ενδιαφέρον όλων να είναι αυξημένο, οι αναγνώστες εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά το KAVALA POST για την έγκυρη, έγκαιρη, πλήρη και ψύχραιμη καταγραφή των γεγονότων, τα ρεπορτάζ και την πλούσια θεματολογία του.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που «δίνει» η πλέον αξιόπιστη πηγή, η πλατφόρμα της Google Αnalytics, τον Μάρτιο του 2020 το kavalapost.gr επισκέφθηκαν 159.004 μοναδικοί χρήστες, οι οποίοι πραγματοποίησαν 449.102 επισκέψεις και συνολικά 724.425 προβολές σελίδας (pageviews).

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία τρία χρόνια, το KAVALA POST καταγράφει με συνέπεια έναν μέσο όρο 300.000 μοναδικών επισκέψεων τον μήνα, γεγονός που καθιστά το ειδησεογραφικό μας site πρώτο στις προτιμήσεις των κατοίκων της Καβάλας, της ευρύτερης περιοχής αλλά και πολλών Ελλήνων του εξωτερικού, όπως άλλωστε φαίνεται και στο παρακάτω γράφημα:

Τα τέσσερα κορυφαία ειδησεογραφικά sites της Καβάλας. Με την πράσινη γραμμή, στην κορυφή, το kavalapost.gr [ο αριθμός 188.236 αντιστοιχεί στην παγκόσμια κατάταξη, σύμφωνα με το alexa.com. Όσο μικρότερος ο αριθμός αυτός τόσο πιο μεγάλη η επισκεψιμότητα του site]
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Καθημερινά εργαζόμαστε για να αποδειχθούμε αντάξιοί της…