Κορονοϊός: Pet Shop στην Καβάλα κάνει delivery. Επειδή και οι τετράποδοι φίλοι μας έχουν ανάγκες!

Ο Παντελής Μοσκοβέλης φέρνει τα πάντα για το κατοικίδιό σας «στην πόρτα σας». Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια

Στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού, όταν αναφερόμαστε σε «είδη πρώτης ανάγκης», οι περισσότεροι εννοούμε τα τρόφιμα για τη σίτιση της δική μας και των αγαπημένων προσώπων μας. Ωστόσο, τα μέλη των οικογενειών, εκτός από γονείς, παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες, περιλαμβάνουν και… τετράποδα.

Οι σκύλοι, οι γάτες και άλλα κατοικίδια συνεχίζουν και εν μέσω της υγειονομικής κρίσης να κρατούν συντροφιά και να μοιράζουν αγάπη και χαρά τόσο σε οικογένειες όσο και, κυρίως, σε μοναχικά άτομα που, ειδικά αυτή την περίοδο της απομόνωσης και της «καραντίνας», τη χρειάζονται όσο ποτέ.

Στο πλαίσιο των αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων (τροφίμων και όχι μόνο) που έχει επιβάλει η νέα αυτή «κατάσταση», ο Παντελής Μοσκοβέλης προσφέρει πλέον όλη την γκάμα των προϊόντων του καταστήματός του Woof & Meow και με τη δυνατότητα της παράδοσης κατ’ οίκον, κοινώς μέσω delivery.

Τροφές, συμπληρώματα, αξεσουάρ, ακόμα και παιχνίδια για τους τετράποδους φίλους, «στην πόρτα σας» με ένα τηλεφώνημα στο 2513011543 ή στο 6949328333.

Μάθετε περισσότερα για το Woof & Meow πατώντας εδώ