Εδώδιμα και εκλεκτά με την υπογραφή «Ανανιάδης», στο σπίτι σας με ένα… κλικ!

Κορονοϊός: Τώρα, τα προϊόντα από τις «Ποικιλίες Ανανιάδη» διαθέσιμα για κατ' οίκον παράδοση μέσα από την πλατφόρμα του e-food

Μία από τις πρώτες επιχειρήσεις της Καβάλας που, εν μέσω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσαν τη δυνατότητα παράδοσης των προϊόντων τους κατ’ οίκον, ήταν και οι «Ποικιλίες Ανανιάδη», αρχικά μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας για όλους τους πελάτες τους.

Τώρα, η Ananiadis Foods πήγε ένα βήμα παραπέρα, με το «ανέβασμα» των προϊόντων της στη δημοφιλή πλατφόρμα online delivery του e-food.gr.

Πλέον, οι Καβαλιώτες μπορούν «με ένα κλικ» να παραγγέλνουν «εδώδιμα και εκλεκτά» προϊόντα από την οθόνη του κινητού, του tablet ή του υπολογιστή τους, μέσα από τη σελίδα «Ποικιλίες Ανανιάδη».

Παραγγείλετε τρόφιμα από τις «Ποικιλίες Ανανιάδη» online πατώντας εδώ

Στον διαδικτυακό κατάλογο της Ananiadis Foods στο e-food μπορείτε να βρείτε, εκτός από τα διαλεγμένα αλλαντικά και τυροκομικά με την υπογραφή «Ανανιάδης», και μια σειρά τροφίμων απαραίτητων για το σπίτι: από γαλακτοκομικά, αλεύρι και ζυμαρικά μέχρι λάδια, τουρσιά, βούτυρα, χαλβάδες, γλυκά αλλά και ζυμαρικά, όσπρια και ρύζια.