Ο Σαρρής βάζει ούζο και τσίπουρο στο… σέικερ και μας καλεί να γιορτάσουμε το καλοκαίρι α λα ελληνικά!

Βράδυ Σαββάτου στη Νέα Ηρακλίτσα με «πρωταγωνιστές» το ούζο και το τσίπουρο σε πρωτότυπα κοκτέιλ με την υπογραφή της «Κάψουλας» και DJ Set που θα σημάνει την επίσημη έναρξη του φετινού καλοκαιριού!

Aνακατεύοντας τα παραδοσιακά μας ποτά, το ούζο και το τσίπουρο, στο σέικερ, μπορεί κανείς να ετοιμάσει κοκτέιλ που μοσχοβολούν αρώματα από το ιώδιο της θάλασσας, από φρέσκα εσπεριδοειδή και δροσιστικά βότανα. Με άλλα λόγια, όλες τις μυρωδιές του ελληνικού καλοκαιριού να τις… πιεις στο ποτήρι σου!

Το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουνίου 2020, οι εξαιρετικής ποιότητας «δημιουργίες» του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου κάνουν «απόβαση» στου Σαρρή, στο ομορφότερο «μπαλκόνι» της Νέας Ηρακλίτσας με θέα στο γραφικό λιμάνι του χωριού. Το ούζο και το τσίπουρο «έρχονται» από τον τόπο όπου γεννήθηκαν στην Καβάλα και μπαίνουν στα ποτήρια ανάμειξης της «Κάψουλας» για να… αναγεννηθούν ως τα πλέον πρωτότυπα και δροσιστικά κοκτέιλ σε ένα πάρτι που θα σημάνει και την έναρξη του φετινού καλοκαιριού.

Από τις 22:00 το βράδυ, υπό τις μουσικές επιλογές του Dj Solen, στο υπαίθριο μπαρ που θα στηθεί ειδικά για την περίσταση, οι mixologists της «Κάψουλας» θα σερβίρουν ελληνικές γεύσεις on the rocks, με «πρώτη ύλη» το φημισμένο ούζο και τσίπουρο που εδώ και δεκαετίες παράγει με μεράκι το Οινοποιείο Τυρνάβου.

Το ούζο και το τσίπουρο θα «συναντηθούν» με χυμούς φρούτων, σιρόπια, λικέρ, μπαχαρικά και βότανα και θα κλείσουν την καλύτερη ταξιδιωτική θέση για το καλοκαίρι που, έστω και λίγο καθυστερημένα φέτος, μόλις ξεκινάει. Εννοείται πως στη «συντροφιά» θα είναι και όλες οι αγαπημένες γεύσεις του «Σαρρή»…

Info

Ταβέρνα «Στου Σαρρή»
Λιμανάκι Νέας Ηρακλίτσας, Καβάλα
Τηλ. για πληροφορίες και κρατήσεις: 2594022400
facebook