Ο Μασούτης δημιούργησε στην Καβάλα ένα κατάστημα-πρότυπο [φωτογραφίες]

Το GRAND Μασούτης στη Ραψάνη ανακαινίστηκε ριζικά και προσφέρει μια νέα αγοραστική εμπειρία – Γνωρίστε τους χώρους και τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει

Σχεδόν τριάντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η εταιρία Μασούτης έκανε «απόβαση» στην Καβάλα, το 1992. Με 5 καταστήματα αρχικά στην πόλη, η ανάπτυξη της αλυσίδας σούπερ-μάρκετ συνεχίστηκε σε όλο τον νομό και η εταιρία «αγκάλιασε» και στήριξε με συνέπεια την τοπική κοινωνία, ικανοποιώντας τις ανάγκες ολοένα και περισσότερων καταναλωτών και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Μασούτης προσπαθεί να τιμήσει αλλά και να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους πελάτες της, επιδιώκοντας να βελτιώνει συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών που επιλέγουν και εμπιστεύονται τα καταστήματά της.

Το καλοκαίρι του 2020 αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο για την παρουσία της Μασούτης στον νομό Καβάλας. Το GRAND Μασούτης στη Ραψάνη ανακαινίστηκε ριζικά και άλλαξε το τοπίο της αγοράς, αφού «μεταμορφώθηκε» σε ένα κατάστημα-κόσμημα για την πόλη και την αλυσίδα, ένα κατάστημα που διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα.

Σε έναν απόλυτα ανανεωμένο και πλήρως λειτουργικό χώρο 2.000τμ, το GRAND Μασούτης στη Ραψάνη προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες που εγγυώνται μια διαφορετική αγοραστική εμπειρία.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η Μασούτης εφάρμοσε στο «νέο» της κατάστημα μηχανισμούς εξοικονόμησης ενέργειας (όπως, για παράδειγμα, νέες τεχνολογίες ψύξης και κατάψυξης προϊόντων, χρήση φωτισμού τύπου Led) αλλά και «σταθμούς» για ανακύκλωση μαγειρεμένων ελαίων, ηλεκτρικών συσκευών και μπαταριών, ενώ δημιούργησε και υποδομές ασφαλούς πρόσβασης και εξυπηρέτησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Το GRAND Μασούτης στη Ραψάνη εδώ και λίγες μέρες υποδέχεται και πάλι τους καταναλωτές στα ειδικά διαμορφωμένα τμήματά του:

  • Φρέσκων φρούτων και λαχανικών
  • Κρεοπωλείου
  • Ιχθυοπωλείου [νέο τμήμα]
  • Delicatessen
  • Τυροκομικών & Αλλαντικών
  • Αρτοπωλείου
  • Έτοιμου μαγειρεμένου φαγητού [νέο τμήμα]

Επιπλέον, σε όλους τους πελάτες, το κατάστημα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ wi-fi μέσω της εφαρμογής MasoutisApp αλλά και:

  • Εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ
  • Ηλεκτρονική αποστολή χρημάτων μέσω Western Union
  • Ηλεκτρονικές αγορές μέσω του eshop.masoutis.gr με δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα ή παράδοσης στο χώρο σας [ισχύει για παραγγελίες αξίας 40€ και άνω]

Τέλος, καθώς προτεραιότητα της Μασούτης είναι η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων της όσο και των καταναλωτών, στα καταστήματά της τηρούνται όλες οι υγειονομικές οδηγίες των αρμόδιων φορέων και οι προβλεπόμενοι κανόνες προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Η Μασούτης, άλλωστε, εφαρμόζει σε απόλυτο βαθμό όχι μόνον τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, αλλά επιδεικνύει επιπλέον διαρκή επιδημιολογική επαγρύπνηση και πρόληψη, αφού είναι η μοναδική εταιρία που έχει πιστοποίηση H&W από τον Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Swiss Approval International.