Γιάννης Σαρρής: Ο στόχος επετεύχθη. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς…

Μια ιδιαίτερη βραδιά «Στου Σαρρή» για να αγοραστεί ένας απινιδωτής ο οποίος θα δωριθεί στην Καβάλα-Το «ευχαριστώ» του εμπνευστή της βραδιάς σε όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια και κυρίως σε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020, στο γνωστό «μπαλκόνι» της Νέας Ηρακλίτσας, «Στου Σαρρή», τα τοπικά προϊόντα είχαν και πάλι την τιμητική τους: Το ούζο «Ηδωνικό» και το ροζέ κρασί “Amethystos” του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη σερβιρίστηκαν σε ευφάνταστα κοκτέιλ που ετοίμασε η ομάδα του dtails [Στέλιος Βουρβουτσιώτης και Δημήτρης Δοπρίδης], ενώ η Φάρμα Μουσθένης παρουσίασε μια ποικιλία από τα εκλεκτικά κατσικίσια τυριά που παράγει.

Ο σκοπός της βραδιάς, όμως, ήταν ιερός, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τα οποία συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για να αγοραστεί ένας απινιδωτής ο οποίος θα δωριθεί στην Καβάλα και θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης όπου θα υπάρχει 24ωρη πρόσβαση.

Αρωγός στην όλη προσπάθεια ήταν η ιατρική-τεχνική εταιρία MEDEQ του Αθανάσιου Παπαθανασίου η οποία δεσμεύτηκε να συνεισφέρει στην αγορά του απινιδωτή, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Γιάννη Σαρρή.

«Σκοπός ιερός επετεύχθη. Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές μας Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, Φάρμα Μουσθένης και το Coctail Bar Derelicte για τη συμμετοχή και για την προσφορά για να πετύχει αυτή η βράδια. Πάνω απ’όλα όμως όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας για ακόμη μια φορά για να πετύχουμε τον ιερό σκοπό που βάλαμε στόχο, την αγορά ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ που τοποθετούμε στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας».