Ένα νέο ξεκίνημα για την παιδίατρο Κατερίνα Μποσινάκη-Καζαντζίδου στην Καβάλα [φωτογραφίες]

Έχοντας υπηρετήσει για χρόνια το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, η παιδίατρος άνοιξε και επίσημα το δικό της ιατρείο στο κέντρο της πόλης

Ένα νέο, σύγχρονο, καλαίσθητο και ιδιαίτερα… χρωματιστό ιατρείο λειτουργεί στην Καβάλα εδώ και λίγο καιρό. Η παιδίατρος Κατερίνα Μποσινάκη-Καζαντζίδου αποφάσισε να «ανοίξει» το δικό της ιατρείο στο κέντρο της πόλης και το απόγευμα της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Ελέω κορονοϊού, η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αυστηρά στενό κύκλο με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, παρουσία συγγενικών προσώπων της Κατερίνας και του συζύγου της, ιατρού χειρούργου Φώτη Καζαντζίδη.

Η Κατερίνα Μποσινάκη-Καζαντζίδου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έλαβε την ειδικότητα της παιδιατρικής από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», ενώ απέκτησε πολύτιμη εμπειρία υπηρετώντας για σχεδόν τέσσερα χρόνια το Δημόσιο Σύστημα Υγείας προσφέροντας τις υπηρεσίες της στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας αλλά και στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης.

Η Κατερίνα Μποσινάκη με τον σύζυγό της, ιατρό-χειρουργό Φώτη Καζαντζίδη

Η αγάπη της Κατερίνας για τα παιδιά «αποτυπώθηκε» στον νέο της χώρο. Το ιατρείο Μποσινάκη-Καζαντζίδου είναι φωτεινό και… χρωματιστό, με μεγάλους και άνετους χώρους, έτοιμους να υποδεχθούν παιδιά και γονείς.

Info

Κατερίνα Μποσινάκη-Καζαντζίδου
Παιδίατρος
Δαγκλή 2 | 5ος όροφος
Τηλ.: 2510222612
Κιν.: 6947567820