Η καλή μέρα από τον… καφέ φαίνεται και το Franco’s το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο [φωτογραφίες]

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Καφέ το Franco's Café and Wine Bar στην Καβάλα κέρασε καφέ και... καλή διάθεση τους περαστικούς με «σημαία» την ποιότητα στο πρώτο ρόφημα της ημέρας

Η Διεθνής Ημέρα Καφέ καθιερώθηκε το 2015 από τον Διεθνή Οργανισμό Καφέ (ICO) και έκτοτε γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, με σκοπό να προωθηθεί η κατανάλωση καφέ και να τιμηθεί το δημοφιλές αφέψημα, με σειρά εκδηλώσεων. Ανάλογοι εορτασμοί γίνονται σε πολλές χώρες εδώ και πολλά χρόνια, με την ονομασία Εθνική Ημέρα Καφέ ή Παγκόσμια Ημέρα Καφέ.

Το Franco’s Café and Wine Bar γιόρτασε τη μέρα με τον καλύτερο τρόπο. Πώς; Κερνώντας δείγματα καφέ στους περαστικούς και φροντίζοντας «με ποιότητα στο προϊόν, χαμόγελο και καλή διάθεση να ξεκινήσει καλά η μέρα», τόνισε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και γραμματέας του Σωματείου Καφεζυθοπωλών, Μιχάλης Μεταξάς.

Παράλληλα, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τον καφέ MAURO, την ποιότητα και το ξεχωριστό άρωμά του.

«Με έναν καφέ ξεκινάει η μέρα μας. Είναι το πρώτο ρόφημα και άρα σημαντικό, ενώ παίζει ρόλο και στην ψυχολογία με την οποία θα ξεκινήσει η μέρα μας. Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, τιμήσαμε τη σημερινή μέρα, συμβάλλοντας από την πλευρά μας στο να ξεκινήσουν οι συμπολίτες μας καλά τη μέρα τους», δήλωσε ο κ. Μεταξάς.