Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, αλλά όχι και… νηστικοί! Ο Σαρρής κάνει πλέον και delivery!

Όλες οι παλιές και νέες αγαπημένες γεύσεις από το «Κουτούκι του Σαρρή» στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα – Μια ιδιαίτερη εμπειρία τροφοδιανομής με υψηλή γαστρονομική αξία αλλά και οικογολογική συνείδηση!

Μπορεί τα καταστήματα εστίασης να παραμένουν «κλειστά» εδώ και σχεδόν έναν μήνα, ωστόσο ο Γιάννης Σαρρής δεν σταμάτησε λεπτό να… δουλεύει! Ο δαιμόνιος Καβαλιώτης επιχειρηματίας, αφού αποχαιρέτισε στο τέλος του Οκτωβρίου μια ιδιαίτερα πετυχημένη σεζόν στο καλοκαιρινό κατάστημά του στη Νέα Ηρακλίτσα, εκμεταλλεύτηκε το lockdown για να… γκρεμίσει το χειμερινό του «ορμητήριο»!

Το «Κουτούκι του Σαρρή» στον δεύτερο όροφο του Εμπορικού Κέντρου, ένα από τα αγαπημένα γαστρονομικά στέκια της Καβάλας τα τελευταία οκτώ χρόνια, μετά τις απαραίτητες εργασίες, είναι πλέον διπλάσιο σε μέγεθος και έτοιμο να υποδεχθεί ακόμη περισσότερους φίλους του καλού φαγητού όποτε και αν αποφασιστεί από τους αρμοδίους το «άνοιγμα» της εστίασης. Μέχρι τότε…

…ο Γιάννης Σαρρής ξεκινά από την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 να προσφέρει όλο τον κατάλογό του και μέσω διανομής στο σπίτι ή στον χώρο δουλειάς σας [delivery], με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 2514001493 [ή με ηλεκτρονική παραγγελία μέσω efood.gr]. Εννοείται πως παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα -κατόπιν παραγγελίας- παραλαβής φαγητού και από το κατάστημα [take away].

Το μενού στο «Κουτούκι του Σαρρή», όπως κάθε χρόνο, είναι ανανεωμένο. Κοντά στα αγαπημένα και «κλασικά» -πλέον- πιάτα όπως οι τηγανιές, το χωριάτικο λουκάνικο και «η μπριζόλα του Σαρρή», ο Γιάννης προτείνει νέους «περιπετειώδεις» συνδυασμούς σε ζουμερά Burgers και «δοκιμασμένες» συνταγές ζυμαρικών [ριζότο, μακαρονάδες], ενώ κάθε Κυριακή ο σεφ θα σερβίρει ειδικά πιάτα για το οικογενειακό τραπέζι: Κατσικάκι στη γάστρα με πατάτες φούρνου, κότσι ή μάγουλα μοσχαρίσια με άγριο ρύζι.

«Δεν θέλουμε να κάνουμε απλά “ένα ακόμα” delivery, θέλουμε να προσφέρουμε μια όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη εμπειρία φαγητού στους πελάτες μας· να έχουν τις ίδιες παροχές που θα είχαν εάν θα έτρωγαν εδώ, στο μαγαζί μας», μας λέει ο Γιάννης Σαρρής ο οποίος γνωστοποιεί ότι στο πακέτο φαγητού θα υπάρχει ό,τι χρειάζεται κάποιος για να απολαύσει ένα ολοκληρωμένο γεύμα: από το αλάτι και το πιπέρι, το λάδι και το ξύδι μέχρι το ψωμί αλλά και υγρά μαντιλάκια για μετά το φαγητό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε παραγγελία για «Κουτούκι» Delivery, ο Γιάννης Σαρρής κερνάει το επιδόρπιο, προσφέροντας εντελώς δωρεάν ένα χειροποίητο γλυκό με κάθε γεύμα!

Επιπλέον, το delivery φαγητού με την υπογραφή «Σαρρής» θα έχει και οικολογικό πρόσημο, αφού τα υλικά συσκευασίας και σερβιρίσματος θα προέρχονται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά: χάρτινες σακούλες και κουτιά φαγητού αλλά και πιάτα από βιο-διασπώμενο υλικό! «Η προστασία του περιβάλλοντος θα πρέπει να μας αφορά όλους και όχι μόνο στα λόγια. Ψάξαμε πολύ να βρούμε οικολογικές λύσεις, παιδευτήκαμε λίγο παραπάνω, αλλά αξίζει τον κόπο, πιστέψτε με», σημειώνει ο Γιάννης Σαρρής.

Η υπηρεσία delivery και take away από το «Κουτούκι του Σαρρή» θα είναι διαθέσιμη για όλους τους Καβαλιώτες από την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 και κάθε μέρα από τις 13:00 έως και τις 23:00. Τηλέφωνο για παραγγελίες: 2514001493.

Δείτε το πλήρες μενού