Γιορτές και Lockdown: Για πρώτη φορά το Hondos Center φέρνει όλα τα προϊόντα του στο… σπίτι σας!

Το μεγαλύτερο κατάστημα καλλυντικών στην Καβάλα προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας και εκτελεί άμεσα παραγγελίες κατ’ οίκον σε όλο τον νομό με ένα τηλεφώνημα – Διαβάστε πώς μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που θέλετε για εσάς ή για δώρο στους αγαπημένους σας

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν. Μπορεί η αγορά να παραμένει «κλειστή» και ο ορίζοντας «ανοίγματός» της να μη… φαίνεται ακόμα, ωστόσο ολοένα και περισσότερα καταστήματα φροντίζουν να εναρμονιστούν με τη νέα, δύσκολη αντικειμενικά κατάσταση και να «έρθουν» πιο κοντά στους φίλους και πελάτες τους τούς οποίους προσωρινά, λόγω του lockdown, δεν μπορούν να υποδεχθούν στις εγκαταστάσεις τους.

Εδώ και λίγα 24ωρα, περπατώντας κανείς επί της οδού Ομονοίας στην Καβάλα, θα προσέξει ότι το υπέροχο λευκό νεοκλασικό που στεγάζει τα Hondos Center, έχει ήδη «φορέσει» τα γιορτινά του, με τα εκατοντάδες λαμπιόνια να τονίζουν τις αδρές αρχιτεκτονικές γραμμές του κτιρίου, ενώ στις βιτρίνες του υπάρχει η αναγγελία για μια νέα υπηρεσία που προσφέρεται.

Για πρώτη φορά λοιπόν, το μεγαλύτερο κατάστημα καλλυντικών στην πόλη «μπαίνει» στα σπίτια των Καβαλιωτών εκτελώντας τηλεφωνικές παραγγελίες για όλη την γκάμα των προϊόντων του.

Επώνυμα καλλυντικά των μεγαλύτερων εταιριών και είδη δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα παραδίδονται «στην πόρτα σας» με ένα τηλεφώνημα· εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια. Αλλά και είδη καθημερινής χρήσης [όπως βαφές μαλλιών, σαμπουάν, ξυραφάκια κ.ά.] και είδη φαρμακείου που υπάρχουν στον πρώτο όροφο του Hondos Center Καβάλας…

Τηλέφωνο για παραγγελίες 2510229136

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση από τα Hondos Center θα γίνεται από την υπεύθυνη του κάθε τμήματος, ενώ η παράδοση των προϊόντων «στην πόρτα» θα είναι άμεση, αφού θα αποστέλλονται από το κατάστημα της Καβάλας.

«Ο κόσμος το ζητούσε εδώ και καιρό και εμείς το κάναμε, αφού βεβαιωθήκαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών μας. Είναι η πρώτη φορά που το κατάστημά μας καλείται να εξυπηρετήσει με αυτό τον τρόπο, αλλά είναι πρωτόγνωρες και οι καταστάσεις, οπότε οφείλουμε να προσαρμοστούμε», μας λένε οι ιδιοικτήτες του Hondos Center Καβάλας, τα αδέλφια Χρήστος και Φίλιππος Φιλιππίδης.

Μας ενημερώνουν επίσης ότι στο κατάστημα της Ομονοίας έχει ήδη «στηθεί» ένας μηχανισμός υποδοχής των παραγγελιών των φίλων του Hondos Center με στόχο να εξυπηρετηθούν οι πολίτες του νομού Καβάλας και να προμηθευτούν το δυνατόν αμεσότερα τα προϊόντα που χρειάζονται αλλά και έγκαιρα, για τις γιορτές, τα δώρα που θέλουν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Να σημειωθεί ότι το Hondos Center όχι μόνον ετοιμάζει και αποστέλλει την παραγγελία σας στο σπίτι, αλλά πακετάρει και τα δώρα που θέλετε να κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί όλες οι ειδικές εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες των εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται το Hondos Center που ισχύουν πανελλαδικά, θα ισχύουν και για τις τηλεφωνικές παραγγελίες, ακριβώς σαν να ήταν το κατάστημα ανοιχτό!

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα, ακολουθήστε το Hondos Center Καβάλας στο Instagram και στο Facebook.