Οι λιαστές τομάτες από την Καβάλα βραβεύτηκαν σε διεθνή διαγωνισμό για την… «ανώτερη γεύση» τους!

Ακόμη μία σημαντική διάκριση για την οικογενειακή επιχείρηση της «μακεδονικής γης» των Αδελφών Τσαρουχά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η «μακεδονική γη» διακρίνεται σε έναν από τους πλέον αξιόπιστους και έγκυρους διεθνείς οργανισμούς γευσιγνωσίας, αυτήν τη φορά με «όχημα» τις λιαστές τομάτες σε ελαιόλαδο που έλαβαν το βραβείο “Superior Taste Award” [βραβείο ανώτερης γεύσης].

Τον Ιούνιο του 2020 ήταν οι κόκκινες ψητές πιπεριές σε άλμη «μακεδονική γη» που είχαν διακριθεί με το διεθνούς κύρους βραβείο. Φέτος, το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης [International Taste Institute], ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στον κόσμο που έχει ως στόχο τη δοκιμή και προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης, με έδρα τις Βρυξέλλες «εστίασε» στις λιαστές τομάτες.

Η διαδικασία έχει ως εξής: μετά από τυφλή γευσιγνωσία, επιλεγμένοι chefs και sommeliers, αναγνωρισμένοι από τις καλύτερες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών, δοκιμάζουν και βαθμολογούν χιλιάδες προϊόντα ακολουθώντας μια συστηματική προσέγγιση βασισμένη σε διεθνή πρότυπα.

«Νιώθουμε ευγνώμονες και γεμάτοι δύναμη για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης γεύσης», σημειώνει η εταιρία στη σχετική ανακοίνωσή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα για τη «Μακεδονική Γη» πατώντας εδώ