Ποικιλίες Ανανιάδη: Τώρα, η «τέχνη» των γεύσεων δωρίζεται μέσα σε κουτιά… έργα τέχνης! [φωτογραφίες]

Η Σοφία Ανανιάδου μάς μίλησε για την έμπνευση πίσω από τη νέα σειρά Premium Gift Boxes που «κλείνουν» μέσα τους όλα όσα θέλετε να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα

4νέες μοναδικές δημιουργίες, όσες και οι εποχές του χρόνου· 4 εμπνευσμένα σχέδια που «ντύνουν» 4 χειροποίητα κουτιά διαφορετικών διαστάσεων, για να χωρέσουν μέσα… άπειρες επιλογές γεύσεων, μικρές «κιβωτοί» που κοινωνούν την εκτίμηση, τη χαρά, την αγάπη, κάθε ευκαιρία ή αφορμή για ένα δώρο πολύτιμο στους δικούς μας ανθρώπους…

Χρόνια τώρα, τα «κουτιά» από τις Ποικιλίες Ανανιάδη είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή δώρου για τους Καβαλιώτες –και όχι μόνο– όλες τις εποχές του χρόνου. Το concept έχει ως εξής: 1. Επιλέγετε το μέγεθος του κουτιού, 2. Το «γεμίζετε» με προϊόντα που αρέσουν σε εσάς ή στα πρόσωπα που θέλετε να ευχαριστήσετε και 3. Το δωρίζετε είτε εσείς οι ίδιοι είτε το αποστέλλουν για εσάς οι Ποικιλίες Ανανιάδη στη διεύθυνση που θα υποδείξετε.

Πρόσφατα, το αγαπημένο Delicatessen της πλατείας Καπνεργάτη στην Καβάλα «πήγε» τα κουτιά δώρου… «αλλού», παρουσιάζοντας τη νέα σειρά Premium Gift Boxes που σε «κερδίζει» με την πρώτη ματιά!

«Εδώ και καιρό αισθανόμασταν την ανάγκη να δημιουργήσουμε μια premium σειρά με προτάσεις δώρων, που να αντανακλούν την αισθητική της επιχείρησής μας και να ανταποκρίνονται στην υψηλή ποιότητα προϊόντων και γεύσεων που πάντα φροντίζουμε να διαθέτουμε», μας λέει με ενθουσιασμό η Σοφία Ανανιάδου την οποία συναντήσαμε ένα φθινοπωρινό απόγευμα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης των νέων Custom Made Gift Boxes Ποικιλίες Ανανιάδη.

Τα νέα κουτιά σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα της Artware και φτιάχνονται «στο χέρι», εδώ στην Καβάλα, στο παραδοσιακό κυτοποιίο του Θανάση Παπαδόπουλου στην παλιά πόλη.

Ποια ήταν όμως η πηγή της έμπνευσης για τα σχέδια που «ντύνουν» τα ιδιαίτερα αυτά κουτιά; Η Σοφία Ανανιάδου μάς εξηγεί: «Εμπνευστήκαμε από την ασύγκριτη υπεροχή της μεσογειακής αισθητικής που καταφέρνει να σε καθηλώσει με τα έντονα χρώματα, τα κομψά μοτίβα, τα πολύμορφα σχέδια καθώς και από τον μεγαλειώδη φυσικό πλούτο της περιοχής που χαρίζει απλόχερα μια τεράστια ποικιλία γεύσεων και εδεσμάτων, αυτήν που επιδιώκουμε να προσφέρουμε μέσα από το κατάστημά μας και τη σειρά δώρων».

«Αυτός, άλλωστε, είναι και ο στόχος μας· να συλλέξουμε μέσα σε ένα πανέμορφο κουτί γεύσεις πλούσιες και μοναδικές, τόσο από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο όσο και από ολόκληρο τον κόσμο, για να τις απολαύσετε, να τις χαρίσετε και να τις μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα», συμπληρώνει η ίδια.

Ελληνικά ή γαλλικά τυριά; Ιταλικά ή ισπανικά αλλαντικά σε εξειδικευμένες κοπές; Χειροποίητα ζυμαρικά; Αρωματικά τσάτνεϊ ή τραγανά κριτσίνια; Εκλεκτά κρασιά της περιοχής μας; Μια ιδιαίτερη βιολογική σοκολάτα με εξωτική γέμιση; Ό,τι κι αν φανταστείτε, μπορεί να χωρέσει μέσα στα νέα χειροποίητα κουτιά από τις Ποικιλίες Ανανιάδη και να εντυπωσιάσει τους αποδέκτες ενός δώρου που «μιλάει» από τη… συσκευασία του!

«Πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε και τις νέες μας προτάσεις για τα νέα μας κουτιά, δηλαδή συνδυασμούς προϊόντων προσεκτικά επιλεγμένων για τους… αναποφάσιστους!», συμπληρώνει η Σοφία Ανανιάδου, σημειώνοντας ότι ήδη, μέσα στις λίγες μόλις μέρες που τα νέα Gift Boxes βρίσκονται στις Ποικιλίες Ανανιάδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή! Σχεδόν όσο… εντυπωσιακά είναι και τα νέα χειροποίητα κουτιά!

Για περισσότερα νέα, προτάσεις και ιδέες, αλλά και για να μάθετε πρώτοι τις νέες προτάσεις για το πώς να «γεμίσετε» τα νέα Gift Boxes, ακολουθήστε τις Ποικιλίες Ανανιάδη στο Instagram και στο Facebook