Distinguished Gentleman’ s Ride: Τροχοί και νότες σε «διατεταγμένη» κοινωνική υπηρεσία [βίντεο, φωτογραφίες]

Το αφιέρωμα των Trackers σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση για καλό σκοπό, με τον «ήχο» να είναι ξεκάθαρος: Να γίνει θεσμός για την πόλη

Με παρεΐστικη διάθεση, αλλά με σοβαρό σκοπό το Distinguished Gentleman’ s Ride «έτρεξε» για πρώτη φορά και στην πόλη της Καβάλας [δείτε εδώ φωτογραφίες και διαβάστε για την εκδήλωση], με το μήνυμα να «ακούγεται» καθαρά: Μια εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά, αλλά ήταν σα να «ζει» χρόνια εδώ, μπορεί και ίσως πρέπει να γίνει θεσμός.

Και μπορεί για τον ποιητή να έχει σημασία το ταξίδι, όμως στην εν λόγω περίπτωση έχει σημασία και ο προορισμός: Η ενίσχυση του αγώνα κατά του καρκίνου του προστάτη και την ασθενειών οι οποίες αφορούν την ψυχική υγεία των ανδρών.

Οι Καβαλιώτες youtubers Πέτρος και ο Στράτος Κωνσταντινίδης από τη Μουσθένη ή αλλιώς “The Trackers” [δείτε εδώ το κανάλι τους], μαζί με τον Γιώργο Ουζούνη πίσω από τον φωτογραφικό φακό, ακολούθησαν τους… κυρίους επί των μηχανών από την παραλία μέχρι τη Νέα Ηρακλίτσα και πίσω, στον επίλογο, τη συναυλία με rockabilly ήχους, φτιάχνοντας ένα βίντεο-ιστορία για το πώς μια παρέα με νότες και.. ρόδες μπορούν να «ταξιδέψουν» ένα κοινωνικό μήνυμα πολλά χιλιόμετρα μακριά, πέρα από όσα γράφουν τα κοντέρ τους.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δείτε το βίντεο των Trackers

Φωτογραφίες: Loft Studio Wedding Photography