Γιάννης Σαρρής: Ανοίγει και πάλι μια «αγκαλιά» για τα παιδιά με καρκίνο προσφέροντας τα έσοδα μιας ολόκληρης μέρας

Ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας με τη βοήθεια των Καβαλιωτών ενισχύει και φέτος το έργο του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου-Την πρωτοβουλία συνδράμει ο Καβαλιώτης συγγραφέας, Κώστας Τζίνας, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο Πύρρος Δήμας

Το 2019 ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας της εστίασης, Γιάννης Σαρρής ξεκίνησε για πρώτη φορά να συμμετέχει ενεργά στη «μάχη» κατά του Παιδικού Καρκίνου. Η προσπάθειά του «αγκαλιάστηκε» από αμέτρητους ανθρώπους, έγινε θεσμός και ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Τέσσερα χρόνια μετά ο Γιάννης Σαρρής συνεχίζει να στηρίζει ανθρώπους και δη παιδιά που το έχουν ανάγκη και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου [15 Φεβρουαρίου] δωρίζει ΟΛΕΣ τις εισπράξεις μιας ολόκληρης μέρας από το «Κουτούκι» του στον δεύτερο όροφο του Εμπορικού Κέντρου στις δράσεις του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας.

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι όσοι βρεθούν τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 στο «Κουτούκι του Σαρρή» , όπου με ένα γεύμα θα ενισχύσουν τον «κουμπαρά» του Γιάννη και κατά συνέπεια το έργο του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας.

Την πρωτοβουλία συνδράμει φέτος και ο Καβαλιώτης συγγραφέας, Κώστας Τζίνας, καθώς θα διατίθενται αντίτυπα του βιβλίου του με τίτλο «Πριν σβήσουν οι αναλαμπές» και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό [διαβάστε εδώ για τον συγγραφέα και το βιβλίο].

Το «παρών» θα δώσει και ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος πάνω στο εν λόγω θέμα και στηρίζει τις πρωτοβουλίες που άπτονται της «μάχης» κατά του καρκίνου.

Εν είδει «ευχαριστώ» από τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας

15 Φεβρουαρίου. Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Γιάννης Σαρρής όπως κάθε χρόνο, όλα τα έσοδα του μαγαζιού του, τα δίνει στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου, προκειμένου να βοηθηθούν παιδάκια με καρκίνο, μέσω του Συλλόγου.

Δύο μέρες πριν θα γίνει αυτή η προσφορά αγάπης, δηλαδή τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου με την παρουσία ενός άλλου ευαισθητοποιημένου ανθρώπου γνωστού σε όλους μας Ολυμπιονίκη Πύρου Δήμα που έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο.

Όσοι λοιπόν παραβρεθείτε τη Δευτέρα στο μαγαζί του Γιάννη Σαρρή στον δεύτερο όροφο του Εμπορικού κέντρου Καβάλας, ξέρετε ότι εκτός από τις ποιοτικές και απολαυστικές γεύσεις, θα συμβάλλετε και στο Θεάρεστο έργο της βοήθειας προς τα παιδάκια με καρκίνο.

Για πολλοστή φορά Γιάννη θα σ’ ευχαριστήσουμε χωρίς πολλά λόγια γιατί οι πράξεις σου είναι τόσο μεγάλες που δεν χρειάζονται λόγια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.