Καβάλα: Ένα ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων με αφετηρία το Franco’s. Πρώτη στάση η Ιαπωνία [φωτογραφίες]

Διήμερες γαστρονομικές θεματικές βραδιές στο Franco’s Café and Wine Bar. Το ταξίδι ξεκινάει με «καπετάνιο» τον σεφ Σάκη Κυριακίδη. Κλείστε θέση!

Μετά από αφιερώματα στη μουσική, του παρελθόντος και όχι μόνον, τις μέρες με μοναδικά κοκτέιλ και τις… ταξιδιάρικες βραδιές οινογνωσίας, ήρθε η στιγμή να βάλει πλώρη για τον κόσμο της γαστρονομίας με πρώτη στάση την Ιαπωνία.

Ο λόγος για το Franco’s Café and Wine Bar στην Καβάλα, στην οδό Κύπρου, το οποίο ετοιμάζει διήμερες θεματικές βραδιές με πιάτα από όλο τον κόσμο.

Πρώτος «καπετάνιος» σε αυτό το ταξίδι ο σεφ Σάκης Κυριακίδης, ο οποίος την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 μετά τις 18:00 βάζει πλώρη για τις γεύσεις της Ιαπωνίας, με πιάτα γεμάτα φαντασία, έμπνευση και ποιότητα σε έναν καλαίσθητο και φιλόξενο χώρο.

Κλείστε θέση στο πρώτο από τα ταξίδια στον κόσμο των γεύσεων που ετοιμάζει το Franco’s στο τηλέφωνο 2510 223030.

Σάκης Κυριακίδης: Ένας σεφ με πολυετή εμπειρία στον κόσμο της γαστρονομίας

Με μια σταδιοδρομία 17 ετών στον χώρο της μαγειρικής, ο Σάκης Κυριακίδης έχει εργαστεί σε γνωστά εστιατόρια της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Με έδρα τη μαρίνα Αλίμου, ο Σάκης τα τελευταία 5 χρόνια έχει επικεντρωθεί στη μαγειρική σε yachts, δημιουργώντας γαστρονομικές εμπειρίες που συνδυάζουν ποιότητα και καινοτομία.

Πέραν της επαγγελματικής του δραστηριότητας στη μαγειρική, ο Σάκης έχει περάσει και ως καθηγητής στα ΙΕΚ Καβάλας, μεταφέροντας τις γνώσεις του στους επόμενους σεφ.

Με παρουσία σε διάφορες πτυχές της γαστρονομίας, ο Σάκης Κυριακίδης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη δημιουργικότητά του και την αφοσίωσή του στην τέχνη της μαγειρικής, δημιουργώντας γευστικές περιπλανήσεις που ξεπερνούν τα σύνορα.