Ώρα… Αμερικής στο Franco’s. Δύο θεματικές βραδιές με «πρωταγωνιστές» τα burgers

Το γαστρονομικό ταξίδι συνεχίζεται με τον σεφ Σάκη Κυριακίδη να φέρνει στο Franco’s Café and Wine Bar αέρα από την... άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Το Franco’s Café and Wine Bar στην Καβάλα, στην οδό Κύπρου, ξεκίνησε διήμερες θεματικές βραδιές με πιάτα από όλο τον κόσμο. Η αρχή έγινε με την Ιαπωνία [διαβάστε εδώ] και τώρα σειρά έχει η… άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 μετά τις 18:00 ο σεφ Σάκης Κυριακίδης φέρνει μια γεύση από Αμερική, «συνθέτοντας» burgers με έμπνευση και φαντασία και κάνοντας… αγνώριστο ένα πιάτο τόσο γνωστό σε όλους.

Τα πιάτα θα έχουν και… συνοδεία τα ανάλογα κοκτέιλ, σε ένα ιδανικό γευστικό «ζευγάρωμα» από τους γνώστες του είδους.

Για το δεύτερο γαστρονομικό ταξίδι του Francos’s κλείστε θέση στο τηλέφωνο 2510 223030.

Σάκης Κυριακίδης: Ένας σεφ με πολυετή εμπειρία στον κόσμο της γαστρονομίας

Με μια σταδιοδρομία 17 ετών στον χώρο της μαγειρικής, ο Σάκης Κυριακίδης έχει εργαστεί σε γνωστά εστιατόρια της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Με έδρα τη μαρίνα Αλίμου, ο Σάκης τα τελευταία 5 χρόνια έχει επικεντρωθεί στη μαγειρική σε yachts, δημιουργώντας γαστρονομικές εμπειρίες που συνδυάζουν ποιότητα και καινοτομία.

Πέραν της επαγγελματικής του δραστηριότητας στη μαγειρική, ο Σάκης έχει περάσει και ως καθηγητής στα ΙΕΚ Καβάλας, μεταφέροντας τις γνώσεις του στους επόμενους σεφ.

Με παρουσία σε διάφορες πτυχές της γαστρονομίας, ο Σάκης Κυριακίδης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη δημιουργικότητά του και την αφοσίωσή του στην τέχνη της μαγειρικής, δημιουργώντας γευστικές περιπλανήσεις που ξεπερνούν τα σύνορα.