«Κουτούκι του Σαρρή»: Ένα δεκαετές ταξίδι στις γεύσεις… και συνεχίζει [φωτογραφίες]

Το γαστρονομικό στέκι στο Εμπορικό Κέντρο της Καβάλας γιόρτασε δέκα χρόνια «ζωής» μαζί με φίλους, θαμώνες και συνεργάτες σαν μια μεγάλη οικογένεια

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 το «Κουτούκι του Σαρρή» γιόρτασε τα δέκα χρόνια λειτουργίας του, σε μια μεγάλη γιορτή με φίλους, θαμώνες και συνεργάτες, περιστοιχισμένοι από ξεχωριστά πιάτα και οίνους, σαν μια μεγάλη οικογένεια που ξεκίνησε από το μηδέν δια χειρός Γιάννη Σαρρή και έφτασε να είναι σημείο γευστικής αναφοράς ακόμη και εκτός Καβάλας.

«Δεκάδες φίλοι και αγαπημένοι θαμώνες βρέθηκαν κοντά μας και τους ευχαριστούμε από καρδιάς! Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και αγάπη να κάνουμε αυτό που τόσα χρόνια αγκαλιάζετε όλοι σας! Δέκα χρόνια και συνεχίζουμε στα επόμενα δέκα», ανέφερε ο Γιάννης Σαρρής.

«Ένας δεκαετής εορτασμός γεμάτος γεύσεις και συγκινήσεις! Στο εστιατόριο του αγαπημένου μου φίλου Γιάννη Σαρρή, γιορτάσαμε μαζί τα 10 χρόνια λειτουργίας του με μια μοναδική εκδήλωση! Ο επικεφαλής chef Γιάννης Μαρινόπουλος μαγείρεψε με μοναδική ικανότητα και πάθος, χρησιμοποιώντας προϊόντα της Ananiadis Foods, συμπεριλαμβανομένων των εταιριών Kaviari και Drakoulis Dry & Raw, που αντιπροσωπεύονται από την εταιρία Trofelia Promoting Food. Η γεύση και η αρτιότητα των πιάτων του μας ταξίδεψε σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες! Τα πιάτα συνοδεύτηκαν με κρασί από το Κτήμα Βιβλία Χώρα, προσθέτοντας μια ακόμη διάσταση στη γαστρονομική εμπειρία μας! Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε και μοιραστήκατε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή μαζί μας! Ανυπομονούμε για τα επόμενα δεκαετή», αναφέρει η Ananiadis Foods στο μήνυμά της.