Ananiadis Foods και Λήμνος: Ένα γαστρονομικό «πάντρεμα» υψηλής ποιότητας στο νησί του Ηφαίστου [φωτογραφίες]

Μια υπέροχη βραδιά γευσιγνωσίας στο νησί της Λήμνου με άρωμα... Καβάλας, παρουσία πολλών επαγγελματιών της εστίασης και φίλων της καβαλιώτικης εταιρείας

Σε μια υπέροχη βραδιά γευσιγνωσίας υποδέχθηκε η εταιρία Ananiadis Foods στο κτίριο της «αποθήκης» στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο τους επαγγελματίες της εστίασης και φίλους της εταιρείας.

Ο ιδιοκτήτης, Βασίλης Ανανιάδης μαζί με την ομάδα συνεργατών του στη Λήμνο ετοίμασαν μια ξεχωριστή εκδήλωση. Ο προσκεκλημένος γνωστός σεφ, Σωτήρης Ευαγγέλου δημιούργησε ένα εξαιρετικό μενού «παντρεύοντας» τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Ananiadis Foods με τα επίσης μοναδικά προϊόντα της Λήμνου και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Με παράδοση από το 1940, η αλλαντοποιία Ανανιάδη προσφέρει προϊόντα που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Τοπικά ζυμαρικά της Φωτεινής Γκαράλη, καθώς και τοπικός οίνος της εταιρείας GARALIS μαζί με τις τις εταιρείες eklektikon και trofelia έδωσαν έναν ξεχωριστό τοπικό χρώμα στην εκδήλωση.

Η εταιρεία Ananiadis Foods με έδρα τη βόρεια Ελλάδα και την Καβάλα τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στη Λήμνο. Σε πολύ γρήγορο διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών εστίασης και έχει πια εδραιώσει μια άριστη σχέση συνεργασίας με τον κλάδο εστίασης της Λήμνου.

Ποια είναι η εταιρεία Ananiadis Foods

H ιστορία της αλλαντοποιίας Ανανιάδη ξεκινά το 1940 όταν η οικογένεια σε μια μικρή γωνία στη γραφική πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Καβάλα ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο των τροφίμων με τη λειτουργία ενός παντοπωλείου.

Το έτος 1964 ιδρύει την πρώτη βιομηχανία παραγωγής λουκάνικου στην Καβάλα. Το 1964 αποτέλεσε έτος σταθμό, καθώς έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο της αλλαντοποιίας μεγαλώνοντας διαρκώς την παραγωγική της δύναμη, αλλά και το δίκτυο διανομής της.

Το δίκτυο διανομής εκτείνεται από το βόρειο τμήμα της Ελλάδος προς τον νότο το έτος 1985.

Tο 2015 προχωρά σε ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας, λανσάροντας παράλληλα τη νέα σειρά εκλεκτών, gourmet αλλαντικών Ανανιάδη. Στόχος της αλλαντοποιίας να κρατά αναλλοίωτη την ποιότητα της στο πέρασμα των ετών, ενώ η αγάπη και η στήριξη του κοινού αποτελούν την κινητήρια δύναμή της.

Η οικογένεια Ανανιάδη είναι βαθύτατα συνδεδεμένη με τον χώρο των τροφίμων. Τόσο λόγο της παραγωγής και συσκευασίας αλλαντικών και τυροκομικών προϊόντων, στην οποία δραστηριοποιείται όσο και για την ενασχόλησή της με το food-service.

Παρακολουθώντας και κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέρει προϊόντα που συμβαδίζουν με τα υψηλοτέρα πρότυπα ποιότητας.

Κύριο μέλημα της εταιρείας Ανανιάδη είναι να εκπληρώνει τις υψηλές προσδοκίες του καταναλωτή, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα βασισμένα στην παράδοση.

*Πηγή-φωτογραφίες: limnosreport.gr