Παράπονα των εργαζομένων στην ΠΕ Καβάλας για ελλιπή καθαριότητα στο κτίριο

Το πρόβλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που έληξε στις 31 Μαρτίου η σύμβαση με το συνεργείο που καθάριζε το κτίριο της πρώην Νομαρχίας και το επόμενο αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα την 1η Μαΐου

Εντείνονται τα παράπονα των εργαζομένων στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, καθώς σύμφωνα με δικές τους μαρτυρίες, το τελευταίο διάστημα και πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες 6 μέρες το κτίριο έχει μείνει χωρίς συνεργείο καθαρισμού.

Αυτό έγινε γιατί στις 31 Μαρτίου 2017 έληξε η σύμβαση του συνεργείου με την ΠΕ Καβάλας και το καινούριο συνεργείο θα αναλάβει δράση την 1η Μαΐου, εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις κατά τον διαγωνισμό.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στις τουαλέτες, ο οποίες εδώ και περίπου μια βδομάδα δεν καθαρίζονται, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των εργαζομένων, αλλά και των πολιτών που τυχόν θα τις χρησιμοποιήσουν, ενώ οι εργαζόμενοι ελπίζουν να μη παραμείνει αυτή η κατάσταση μέχρι τον άλλο μήνα όπου αναμένεται να αναλάβει δράση το νέο συνεργείο.

Πάντως αυτή τη στιγμή τα μόνα σημεία που καθαρίζονται στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας είναι η Εφορία Καβάλας και τα γραφεία της διοίκησης της Αντιπεριφέρειας Καβάλας, καθώς εκεί υπάρχει άλλο συνεργείο.