Συνάντηση μελών της Ένωσης Στρατιωτικών Καβάλας με τη δήμαρχο

Δέσμευση από τη Δήμητρα Τσανάκα ότι ο δήμος Καβάλας θα στηρίξει μελλοντικές δράσεις του σωματείου οποτεδήποτε χρειαστεί, με μέσα και προσωπικό-Σε θερμό και συνεργατικό κλίμα η συνάντηση

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας συναντήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 με τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, σε ένα πολύ θερμό και εγκάρδιο κλίμα.

Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε την κ. δήμαρχο για το σκοπό και τα μέσα λειτουργίας της Ένωσης, καθώς και για το εν γένει νομικό πλαίσιο που διέπει τα σωματεία των εν ενεργεία στρατιωτικών, ενώ η κ. δήμαρχος διαβεβαίωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ότι θα στηρίξει οποτεδήποτε χρειαστεί, με μέσα και προσωπικό, μελλοντικές δράσεις του σωματείου, που θα προωθούν, εκτός των άλλων και τη σύσφιξη των δεσμών της τοπικής κοινωνίας με τους στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους.

Τέλος, δόθηκαν δεσμεύσεις και από τις δύο πλευρές για αμφίδρομη επικοινωνία, προκειμένου να αναδεικνύονται και να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όποια προβλήματα των στρατιωτικών που διαμένουν στο δήμο Καβάλας.