YFSF: Όλοι οι Καβαλιώτες στηρίζουν και ψηφίζουν την Παρθένα Χοροζίδου (βίντεο)

Η ταλαντούχα Καβαλιώτισσα στον τελικό του δημοφιλούς τηλεοπτικού διαγωνισμού

ΗΚαβαλιώτισσα ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου του Ant1 Your Face Sounds Familiar και από την αρχή κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για το ταλέντο της στην υποκριτική και το τραγούδι όσο και για το πηγαίο χιούμορ και τον «ανθρώπινο» χαρακτήρα της.

Και νά που η «δικιά μας» Παρθένα κατάφερε τελικά να προκριθεί στον τελικό! Η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε στο φινάλε της βραδιάς του ημιτελικού, τους τέσσερις παίκτες που στα live του YFSF συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία από την ψηφοφορία του κοινού. Αυτοί είναι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Ησαΐας Ματιάμαπ, ο Άρης Μακρής και η Παρθένα Χοροζίδου.

Ένας από αυτούς θα είναι ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, στις 21:00. Εννοείται πως όλοι οι Καβαλιώτες στηρίζουν και ψηφίζουν Παρθένα Χοροζίδου!

Δείτε παρακάτω την τελευταία εμφάνιση της Παρθένας στο YFSF, μια εμφάνιση που όχι μόνον «κέρδισε» το κοινό, αλλά και συγκίνησε, αφού η Καβαλιώτισσα ηθοποιός ερμήνευσε το ποντιακό τραγούδι «Να εμ νε πράσινον χορτάρ» υποδυόμενη τον σπουδαίο ερμηνευτή Χρύσανθο, στη μνήμη του αγαπημένου της παππού.