Όλη η Καβάλα… βολτάρει με μια βέσπα (φωτογραφίες)

Οι Λέσχες Φίλων Βέσπας Καβάλας και Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν την 15η συνάντηση στην Καβάλα κατακλύζοντας την πόλη με... ιταλική φινέτσα

Η βέσπα είναι κάτι παραπάνω από ένα σκούτερ, από ένα ακόμα μέσο μεταφοράς, από μια μηχανή… Είναι ένας σύγχρονος μύθος, μια προσωπική έκφραση, μια στάση ζωής

Αυτά ήταν και τα κίνητρα των διοργανωτών της 15ης συνάντησης των φανατικών της βέσπας η οποία φιλοξενείται στην πόλη της Καβάλας, ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017.

Η συνάντηση διοργανώθηκε από τη Λέσχη των φίλων του vintage δίτροχου της Καβάλας σε συνδιοργάνωση με τη Λέσχη της Θεσσαλονίκης, ενώ συμμετείχαν και πολλά μέλη αντίστοιχων Λεσχών από της Σερβία και τη Βουλγαρία.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιείται για 15η συνεχή χρονιά, ξεκίνησε από το χώρο της Λέσχης της Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής και συνεχίστηκε με βόλτες των δεκάδων δίτροχων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην Παλιά Πόλη, στο λιμάνι και στις παραλίες της Καβάλας, αλλά και στο Παληό και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής.

Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος Καβάλας Δημοσθένης Τουλκίδης, λάτρης και ο ίδιος των βέσπα, μετείχε στη συνάντηση, εξ ου και οι σχετικές φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ του ο αντιδήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι φινετσάτες μηχανές ομόρφυναν την Καβάλα και αποτέλεσαν μια καλαίσθητη προέκταση του φυσικού τοπίου της πόλης, ενώ το ραντεβού των φίλων της βέσπας ανανεώθηκε για του χρόνου.