Και νέα, τέταρτη (!) παράταση για τις ενστάσεις στους Δασικούς Χάρτες της Καβάλας

Διαβάστε μέχρι πότε μπορείτε να καταθέσετε τις ενστάσεις σας - Νέα απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Καβάλας

Ραντεβού τον… Σεπτέμβρη, πλέον, για την υποβολή αντιρρήσεων στους Δασικούς Χάρτες περιοχών του Νομού Καβάλας όπως αυτοί αναρτήθηκαν στην αρχή του έτους (διαβάστε σχετικά εδώ). Με νέα απόφασή του, ο Διευθυντής Δασών Νομού Καβάλας Ιωάννης Καπετανγιάννης «δίνει» για… τέταρτη φορά παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής αντιρρήσεων σε όσους το επιθυμούν.

Για άλλη μια φορά, επισημαίνεται ότι πλέον η προθεσμίες «τρέχουν» παράλληλα τόσο για τους κατοίκους εσωτερικού όσο και αυτούς του εξωτερικού. Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση του Διευθυντή Δασών Νομού Καβάλας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ

Από την Διεύθυνση Δασών Ν. Καβάλας, ανακοινώνεται ότι με την υπ’ αριθ. 15533/7-8-2017 απόφασή μας (ΑΔΑ: ΨΡΠΑΟΡ1Υ-ΑΣ3) τροποποιήθηκε η υπ’ αριθ. 241/13-1-2017 απόφαση (ΑΔΑ: ΩΤ3ΚΟΡ1Υ-ΡΩΘ), με την οποία αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες της δημοτικής κοινότητας Καβάλας, του δήμου Καβάλας καθώς και των δημοτικών κοινοτήτων Ελευθερούπολης και Ν. Περάμου και των τοπικών κοινοτήτων Ελευθερών, Αγ. Ανδρέα και Ν. Ηρακλείτσας, του δήμου Παγγαίου, της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ως προς το τμήμα που αναφέρονται οι προθεσμίες και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αντιρρήσεων.
Κατόπιν τούτων, η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική και ξεκινά την 30η Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και λήγει τόσο για τους κατοίκους εσωτερικού όσο και για τους κατοίκους εξωτερικού, την 7η Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Πέμπτη.
Υπενθυμίζουμε ότι οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων και υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε..
Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης που βρίσκεται στην έδρα της Υπηρεσίας μας (Κτίριο Δασικών Υπηρεσιών) στην οδό Τέρμα Αργυροκάστρου, Τ.Κ.65404, τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 7.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ., καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αντιρρήσεων και στο τηλέφωνο 2313309974.