Το Ωδείο «Νεάπολις» Καβάλας συγχαίρει τη μαθήτριά του Στέλλα Καραγκιαούρη για την επιτυχία της στις Πανελλαδικές

Η μαθήτρια πέτυχε την είσοδό της στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα κάνοντας περήφανους τους καθηγητές του Ωδείου και δικαιώνοντας τη δουλειά που γίνεται στις τάξεις του

Προ των πυλών του φθινοπώρου και πριν την έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς, άλλη μια χαρμόσυνη είδηση ήρθε για να δώσει χαρά και ικανοποίηση στην οικογένεια καθηγητών, μαθητών και γονέων του Ωδείου «Νεάπολις» Καβάλας!

Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ωδείου με ιδιαίτερη χαρά συγχαίρουν τη μαθήτρια τού Ωδείου Στέλλα Καραγκιαούρη για τις επιδόσεις της στις πανελλήνιες εξετάσεις 2017, οι οποίες και της εξασφάλισαν την είσοδό της στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα!

Το Ωδείο εύχεται ολόψυχα στη μαθήτριά του καλή σταδιοδρομία και να συνεχίσει με την ίδια θέρμη και προσπάθεια το υπέροχο μουσικό της ταξίδι!

Παράλληλα, η «οικογένεια» του Ωδείου «Νεάπολις» επισημαίνει ότι η είδηση αυτή επιβεβαιώνει το επίπεδο της δουλειάς που συντελείται στις τάξεις του, αλλά και σε όλα τα τμήματα που αυτό διαθέτει.

Αξίζει να σημειωθεί εν προκειμένου ότι επί σειρά ετών η επιτυχία του Ωδείου «Νεάπολις» στην προετοιμασία των σπουδαστών για την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά τμήματα μουσικής βρίσκεται στο απόλυτο 100%!

Υπεύθυνος και διδάσκων καθηγητής του τμήματος αυτού είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου «Νεάπολις», Δρ. Κωνσταντίνος Χίζαρης.