«Παρών» και από την ΑΔΕΔΥ Καβάλας στο συλλαλητήριο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Το Νομαρχιακό Τμήμα του Νομού διαθέτει λεωφορεία για τη μετάβαση των συμμετεχόντων στις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ - Στην Καβάλα το μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Καλομοίρης

Με το πανεργατικό συλλαλητήριο το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, στις 18:00, στη Θεσσαλονίκη (άγαλμα Βενιζέλου) κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις στη συμπρωτεύουσα με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτό, το Νομαρχιακό Τμήμα Καβάλας της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους να συμμετέχουν.

Για να είναι οι κινητοποιήσεις «ξεχωριστής δυναμικής και μαζικότητας, ανάλογης της επίθεσης που δεχόμαστε», όπως επισημαίνει στην πρόσκλήσή του το ΝΤ Καβάλας της ΑΔΕΔΥ, διαθέτει λεωφορεία για μετάβαση στη Θεσσαλονίκη τα οποία θα αναχωρήσουν στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2017 από τον Δημοτικό Κήπο Καβάλας.

Για να απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ θα βρεθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 στην Καβάλα το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Καλομοίρης (φωτό). Στις 18:00, ο κ. Καλομοίρης θα παραχωρήσει μαζί με τον πρόεδρο του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Καβάλας Τάσο Ιωαννίδη συνέντευξη Τύπου από την αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας «Νικόλαος Μάρτης».

Τα κεντρικά συνθήματα της ΑΔΕΔΥ στη ΔΕΘ είναι: «Συνεχίζουμε τον αγώνα», «Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας», «Διεκδικούμε την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών της λιτότητας και των ιδιωτικοποιήσεων» και «Παλεύουμε για την απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια και τη διεθνή καπιταλιστική επιτροπεία».