Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου θερμά ευχαριστεί

Ανακοίνωση του προέδρου της Κοινότητας Μάκη Ζουμπλιού στον απόηχο της επιτυχημένης καμπάνιας για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού

Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου αποφάσισε προ ημερών να κινητοποιηθεί για την ενίσχυση του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού» και ξεκίνησε να συγκεντρώνει είδη για τις ανάγκες της Δομής Φιλοξενίας του οργανισμού στη Νέα Ηρακλίτσα. Σήμερα, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μάκης Ζουμπλιός νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους συνέβαλαν στο να μαζευτούν αρκετά πράγματα τα οποία ήδη έχουν ξεκινήσει να παραδίδονται στους υπευθύνους λειτουργίας του «Σπιτιού».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του ευχαριστηρίου Ζουμπλιού.

«Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες και φίλους που στήριξαν την διαδικτυακή προσπάθεια που έγινε μέσω του facebook και αφορούσε στη συλλογή ειδών για την στήριξη του παραρτήματος του Χαμόγελου του Παιδιού που εδρεύει στην Ηρακλίτσα.

Πολλοί συμπολίτες αλλά και φίλοι μας μέσο της προσπάθειας που ξεκίνησε με απλές κοινοποιήσεις στο facebook δειλά δειλά μας χάριζαν προϊόντα και είδη ανάγκης τα οποία εμείς παραλαμβάναμε και παραδίδαμε στο παράρτημα της Ηρακλίτσας. 

Ανώνυμα και επώνυμα,επαγγελματίες και απλοί πολίτες,φορείς,συντοπίτες και εκτός νομού Καβάλας πολίτες στον λίγο καιρό που έχουμε ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια αγκάλιασαν με θέρμη το εγχείρημα μας και έχουμε παραδώσει στο παράρτημα αρκετές ποσότητες ειδών όπως τρόφιμα, είδη υγιεινής, χαρτικά κ.α.

Αυτό που καταφέραμε όμως ήταν να δώσουμε το κίνητρο ώστε και άλλοι συντοπίτες μας χωρίς την διαμεσολάβηση της κοινότητας μας,να θέλουν να συνεισφέρουν προς το ίδρυμα.

Εμείς σαν κοινότητα ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίξατε αυτή την προσπάθεια μας η οποία θα συνεχίζεται χωρίς κάποιο χρονικό περιορισμό.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και στο διαδικτυακό γκρουπάκι  της Νέας Περάμου στο facebook (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-NEA PERAMOS) για την επόμενες δράσεις μας.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…!!!

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου
Μάκης Ζουμπλιός