Μεγάλη στρατιωτική άσκηση κοντά στον ποταμό Νέστο

Θα πραγματοποιηθούν κινήσεις προσωπικού και μέσων στο υπάρχον επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο, καθώς και χρήση άσφαιρων πυρών και καπνογόνων-Δείτε τον χάρτη με τις περιοχές που περιλαμβάνει η άσκηση

Από την ΧΧ ΤΘΜ ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 26 έως Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί άσκηση μετά στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) στην περιοχή που περικλείεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 θα μετακινηθούν προσωπικό και μέσα από το Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ» (Πετροχώρι Ξάνθης) προς την περιοχή της άσκησης και συγκεκριμένα στον Νέστο ποταμό.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν κινήσεις προσωπικού και μέσων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τον Νέστο ποταμό μέχρι το ύψος του χωριού Γενισέα, χρησιμοποιώντας το υπάρχον επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο.

Ομοίως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν κινήσεις προσωπικού και μέσων από τον Νέστο ποταμό μέχρι το ύψος του χωριού Γενισέα, χρησιμοποιώντας το υπάρχον επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο, καθώς και χρήση άσφαιρων πυρών και καπνογόνων.

Η λήξη της άσκησης υπολογίζεται την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 στις 14:00.

Παρακαλούνται οι πολίτες να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα για την αποφυγή ατυχήματος.