Και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στη μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του 77χρονου από τη Νέα Ηρακλίτσα [φωτογραφίες]

Στις έρευνες συμμετέχει το παράρτημα Νομού Καβάλας της ΕΟΔ με πεζοπόρο κλιμάκιο, καθώς και με ομάδα η οποία επιχειρούσε από τη θάλασσα, με τη συνδρομή των ιδιωτών Παύλου Λαζαρίδη και Στέλιου Χάσπαρη οι οποίοι διέθεσαν τα σκάφη τους

Συνεχίστηκαν και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 οι έρευνες για τον εντοπισμό του 77χρονου συνταξιούχου Ιωάννη Τσιμπρικίδη ο οποίος αναζητείται από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ηρακλίτσας (διαβάστε αναλυτικά ρεπορτάζ εδώ, εδώ κι εδώ).

Το Σάββατο το παράρτημα Νομού Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης πήρε μέρος στην αναζήτηση αγνοουμένου στην περιοχή της Νέας Ηρακλίτσας με πεζοπόρο κλιμάκιο, καθώς και με ένα κλιμάκιο το οποίο επιχειρούσε από την θάλασσα, «σαρώνοντας» την ακτογραμμή ανάμεσα στη Νέα Ηρακλίτσα και στη Νέα Πέραμο.

Στις έρευνες συνδράμουν επίσης ο ιδιοκτήτης του καταδυτικοί κέντρου Popeye Diving Centre  Στέλιος Χάσπαρης και ο ιδιοκτήτης της Σχολής ταχύπλοων σκαφών Καβάλας Παύλος Λαζαρίδης με δικά τους σκάφη, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στις ομάδες που αναζητούν τον 77χρονο. Οι έρευνες θα συνεχιστούν και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 με το πρώτο φως της ημέρας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την επιχείρηση εντοπισμού του 77χρονου με τα «μάτια» του παραρτήματος Νομού Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.