Οι Καβαλιώτες της Θεσσαλονίκης βραβεύσαν τους νέους Καβαλιώτες φοιτητές [φωτογραφίες]

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την ομιλία του δημοσιογράφου Κώστα Παπακοσμά για την Καβάλα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Παπαχριστόπουλου

Τους μαθητές και τις μαθήτριες από την Καβάλα οι οποίοι εισήχθησαν φέτος σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη βράβευσε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου 2017 ο Σύλλογος Καβαλιωτών Θεσσαλονίκης «Οι Φίλιπποι» στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Η λιτή, αλλά σημαντική τελετή βράβευσης, κατά την οποία βραβεύτηκαν 20 μαθητές και μαθήτριες, πλαισιώθηκε από την ομιλία του δημοσιογράφου Κώστα Παπακοσμά για την Καβάλα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Παπαχριστόπουλου, με τον κ. Παπακοσμά να τον ευχαριστεί λέγοντας ότι «Όλοι μας πρέπει να στηρίζουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων που ανιδιοτελώς θέλουν να δημιουργήσουν».

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο τέως υπουργός και βουλευτής Καβάλας Γιώργος Καλαντζής, ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης και ο πρόεδρος των Δυτικομακεδόνων της Καβάλας Αλέξης Γούλας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση