Πανελλήνιο Συνέδριο Διδακτικής, Παιδαγωγικής και Τεχνολογιών της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών στην Καβάλα

Θα παρουσιαστούν νέα καινοτόμα εργαλείων, μέθοδοι και σενάρια διδασκαλίας από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

Το ΤΕΙ ΑΜ-Θ και ο δήμος Καβάλας συνδιοργανώνουν το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διδακτικής, Παιδαγωγικής και Τεχνολογιών της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του ΤΕΙ ΑΜΘ από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στο πλαίσια του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Διδακτική, Παιδαγωγική και ΤΠΕ”.

Η επίσημη έναρξη θα είναι το πρωί του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017, στις 10:00 στο Φουαγιέ του Μεγάλου Αμφιθεάτρου του ΤΕΙ ΑΜΘ.

Προσκεκλημένοι ομιλητές του Συνεδρίου είναι ο Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών  Γεώργιος Σταμέλος και η Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δήμητρα Κογκίδου.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση νέων καινοτόμων εργαλείων, μεθόδων, σεναρίων διδασκαλίας από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Προσδοκία των συνδιοργανωτών είναι η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας και η επισήμανση βελτιωτικών κινήσεων, όπου κρίνεται αυτό απαραίτητο. Επίσης, επιθυμία είναι η στήριξη της προσπάθειας αυτής από την τοπική κοινωνία και η καθιέρωσή του συνεδρίου αυτού σε ετήσια βάση.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για λεπτομέρειες του προγράμματος των κεντρικών ομιλιών και των εισηγήσεων του Συνεδρίου, πατήστε εδώ.