ΣΟΚ! Δολοφόνος στο Χορτοκόπι Καβάλας πυροβόλησε δύο σκυλιά [φωτογραφίες]

Έκκληση των ανθρώπων του «Αισώπου» για μαρτυρίες κατοίκων του χωριού - Στις Αρχές θα παραδοθεί ένας κάλυκας που άφησε πίσω του ο δράστης

Αδίστακτος, ίσως και επικίνδυνος είναι σίγουρα ο «άνθρωπος» που το πρωί της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου 2018 πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο σκυλιά στο Χορτοκόπι Καβάλας, σκοτώνοντας το ένα από αυτά και τραυματίζοντας σοβαρά το άλλο.

Το τραγικό αυτό περιστατικό έφερε στο φως το Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» αναρτώντας την αναφορά στο facebook μαζί με φωτογραφίες, κάνοντας έκκληση στους κατοίκους του χωριού που ίσως γνωρίζουν κάτι να το καταθέσουν έτσι ώστε να μη μείνει ατιμώρητη η απάνθρωπη πράξη.




Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της καταγγελίας μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες των ζώων που, πραγματικά, σοκάρουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

«Τον Πέτρο τον γνωρίσατε όλοι μέσα από τις κοινοποιήσεις που κάναμε όταν τον βρήκαμε σε άθλια κατάσταση λόγο της λεισμανιας που τον ταλαιπωρούσε. Αφού ξεκινήσαμε την θεραπεία με την βοήθεια της Αδαμαντιας, ο Πέτρος αρχή σε να συνέρχεται και μέρα με την ημέρα να γίνεται αγνωριστος!!!

Σήμερα το πρωί μετά από το καθιερωμένο τάισμα του,και αφού πήρε και τα φάρμακα του από την Αδαμαντία, πήγε να κάνει την συνηθισμένη του βόλτα στο χωριό, μαζί με το φιλαράκι του τον Ασπρούλη.

Σε λίγη ώρα όμως ο Ασπρουλης γύρισε προσπαθώντας να κάνει την Αδαμαντία να τον ακολουθήσει. Την οδήγησε σε ένα ρεμα, που εκεί δυστυχώς βρίσκονταν ο Πέτρος πυροβολημενος και νεκρός.

Πανικόβλητη προσπαθώντας να βρει βοήθεια, γύρισε σπίτι της, που εκεί την περίμενε ακόμα μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Τιγρακος άλλο ένα αδεσποτακι, αιμόφυρτος έφτασε μέχρι την αυλή της ζητώντας βοήθεια. Το ζώο μεταφέρθηκε άμεσα στον κτηνίατρο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν και αυτός πυροβολημενος.

Ο Τιγρακος φάνηκε πιο τυχερός από τον Πέτρο και θα ζήσει, κουβαλώντας για πάντα πάνω στο κορμάκι του τα σκάγια.

Ο δολοφόνος όμως εκτός από τον θάνατο που άφησε πίσω του άφησε και έναν καλυκα, ο οποίος είναι στα χέρια μας και θα σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για εξεταση.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όποιος εκεί στο χωριό είδε κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μας, ας ΜΙΛΗΣΕΙ.

Μην αφήνετε τον δολοφόνο του Πέτρου να κυκλοφορεί ελεύθερος και ίσως λέμε ίσως την επόμενη φορά με όση ευκολία σήκωσε το οπλο για να σκοτώσει δυο αθώες ψυχουλες, τόσο εύκολα να το σηκώσει για να σκοτώσει και άνθρωπο.

Καλό ταξίδι Πέτρο μας, καλό ταξίδι.

Δυστυχώς έμαθες με τον πιο άσχημο τρόπο ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ στην πλάση».