Απίστευτο: «Άδειασαν» τους κουμπαράδες του Φιλοζωικού Σωματείου «Αίσωπος» από καταστήματα της Καβάλας

Το Σωματείο καταγγέλλει ότι το περιστατικό συνέβη σε 3 καταστήματα της πόλης και... ενημερώνει τους δράστες ότι η κλοπή καταγράφηκε από κάμερες-Σε εκκρεμότητα το αίτημα προς τον δήμο Καβάλας για τη διάθεση χώρου για το Πασχαλινό bazaar

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος», σύμφωνα με την οποία άγνωστοι έκλεψαν τα λεφτά από τους κουμπαράδες οι οποίοι είναι τοποθετημένοι σε καταστήματα της Καβάλας για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου.

Το Σωματείο, με ανάρτησή του στο facebook, παρομοιάζει την πράξη με… κλοπή εκκλησίας, καθώς τα λεφτά αυτά είναι μέρος των ελάχιστων εσόδων του και κάθε απώλεια πλήττει σημαντικά το έργο του, ενώ ενημερώνει τους δράστες ότι η πράξη τους έχει καταγραφεί από τις κάμερες των καταστημάτων και συνεπώς δεν είναι δύσκολο να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν, όπως ορίζει ο νόμος.

Η ανακοίνωση-καταγγελία του Φιλοζωικού Σωματείου

Κάποιοι καλοί συμπολίτες μας, τις προηγούμενες μέρες, πέρασαν από τρία γνωστά καταστήματα της πόλης μας και άδειασαν τους κουμπαράδες του Σωματείου μας. Αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με τα χρέη να μας πνίγουν, είναι σα να κλέβετε εκκλησία!

Από τους λίγους πόρους που έχουμε για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο έργο που έχουμε αναλάβει με πολλά κόστη!

Δεν το βάζουμε κάτω όμως και θα συνεχίσουμε, όπως θέλουμε να συνεχίσετε και όλοι εσείς που με αυτό τον τρόπο μας στηρίζεται. Από ‘δω και στο εξής ενημερώνουμε όλους τους καταστηματάρχες της πόλης μας και όλο τον κόσμο, πως ένα και μόνο άτομο του Αισώπου θα αδειάζει τους κουμπαράδες, με διακριτικά του Σωματείου μας και με τη σφραγίδα μας.

Όσο γι’ αυτούς που το έκαναν να είναι σίγουροι πως θα τους βρούμε, γιατί τα καταστήματα είχαν κάμερες και θα πράξουμε τα ανάλογα όπως ορίζει ο νόμος!

Σε εκκρεμότητα το αίτημα του δήμου για το Πασχαλινό bazaar

Δεν έχει απαντήσει ακόμα ο δήμος Καβάλας στο αίτημα του Σωματείου για τη διάθεση χώρου για τη φιλοξενία του Πασχαλινού bazaar. Όπως αναφέρουν τα μέλη του Συλλόγου, η συγκεκριμένη δράση είναι πολύ σημαντική για το Σωματείο, καθώς αποτελεί τη μοναδική πηγή εσόδων, μαζί με το Χριστουγεννιάτικο bazaar και συν τοις άλλοις, απαιτεί χρόνο για τη διοργάνωσή της και όσο δεν αποκρίνεται ο δήμος και πλησιάζουν οι μέρες του Πάσχα τόσο ενισχύεται ο κίνδυνος ακόμα και για τη μη διοργάνωσή της.