Το «ευχαριστώ» του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας για την ειδική κούνια για παιδιά ΑμεΑ [φωτογραφίες]

Παραδόθηκαν και επίσημα στην αρμόδια αντιδήμαρχο του δήμου Καβάλας Ευαγγελία Δρακονάκη όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας της κούνιας η οποία τοποθετήθηκε στην παιδική χαρά του πάρκου Φαλήρου

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 ολοκληρώθηκε και επίσημα η δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας στον δήμο Καβάλας η οποία αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση, στην κεντρική παιδική χαρά της πόλης στο πάρκο Φαλήρου, ειδικής κούνιας για παιδιά ΑμεΑ τα οποία χρησιμοποιούν αμαξίδιο (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ).

Σε μία σεμνή τελετή στη γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου ΩΚΕΑΝΙΣ ο πρόεδρος του Ομίλου Βασίλης Μακρής, αφού έκανε μία σύντομη ενημέρωση για το Ρόταρυ και τις δράσεις του, επέδωσε στην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγελία Δρακονάκη όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας της κούνιας.

Από τη σχολή χορού DANCE ACADEMY παραβρέθηκαν συνοδευόμενες από μαθητές της Σχολής η διευθύντρια  και η δασκάλα της Σχολής Λάντα Χατζηχρήστου.

Ο πρόεδρος του Ομίλου ευχαρίστησε θερμά την κ. Λάσινα για τη συνεργασία και της επέδωσε τιμητική πλακέτα. Επίσης ευχαρίστησε τον προΔιοικητή της Ροταριανής Περιφέρειας, ροταριανό Κώστα Πετρίδη για τη σημαντική οικονομική ενίσχυση της Περιφέρειας για την υλοποίηση του έργου και τον δήμο Καβάλας για την άριστη συνεργασία στην ολοκλήρωση του έργου.

Εκτός από την κ. Δρακονάκη την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ Κώστας Αντωνιάδης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο εκπρόσωπος της δημάρχου Καβάλας Νίκος Ξανθόπουλος, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας Μάκης Κρεμμύδας, καθώς και μέλη του ΔΣ, η Διοικητής της Ροταριανής Περιφέρειας, ροταριανή Χρύσα Τσελέπη, ο προΔιοικητής της Ροταριανής Περιφέρειας, ροταριανός Κώστας Πετρίδης, μέλη ομίλων και φίλοι του Ομίλου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση του προέδρου για συνέχιση της ενεργούς παρουσίας του Ομίλου στα δρώμενα της πόλης και με ευχές για το Πάσχα.