Καβάλα: Έπαθε επιληπτική κρίση στη μέση του δρόμου-Διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία στη Θράκης [φωτογραφίες]

Περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν τη νεαρή αθίγγανη η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας-Προηγήθηκε διαπληκτισμός στο σπίτι στο οποίο μένουν αθίγγανοι στην περιοχή του Σίγμα

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας 2 Απριλίου 2018 στην περιοχή Σίγμα στην Καβάλα, όταν νεαρή αθίγγανη έπεσε στη μέση του δρόμου έχοντας σπασμούς, στη συμβολή των οδών Θράκης και 7ης Μεραρχίας.




Στο σημείο έσπευσαν περαστικοί, οι οποίοι προσπάθησαν να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία στην οδό Θράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ της νεαρής γυναίκας και μελών της οικογένειας αθίγγανων οι οποίοι διαμένουν σε σπίτι στο Σίγμα και συγκεκριμένα δίπλα στον Πλάτανο, ενώ η γυναίκα είχε στα χέρια εμφανή σημάδια από κόψιμο με αιχμηρό αντικείμενο.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό, ενώ η συγκεκριμένη οικογένεια είναι γνωστή στην Αστυνομία για παραβατική συμπεριφορά και για διαπληκτισμούς είτε μεταξύ των μελών της είτε με άλλους πολίτες. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα προκάλεσε με τις φωνές της αναστάτωση και στο Νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε, καθώς διαπληκτίστηκε με γιατρούς.