Καταγγελίες για φόλες στο Χαλκερό Καβάλας

Ανάμεσα στα αδέσποτα σκυλιά, δηλητηριάστηκαν και κουτάβια-Έκκληση του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» να επικοινωνήσει με τα μέλη του όποιος γνωρίζει κάτι

Μια ακόμα καταγγελία για φόλες στο Χαλκερό της Καβάλας είδε το φως της δημοσιότητας, από μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος». Τα μέλη του Σωματείου αναφέρουν ότι εκτός από ενήλικα αδέσποτα σκυλιά, δηλητηριάστηκαν και κουτάβια τα οποία φρόντιζε το Σωματείο, ενώ απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει μαζί τους, σημειώνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συντελείται ένα τέτοιο έγκλημα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η ανακοίνωση-καταγγελία του «Αισώπου»

Για μία ακόμα φορά αυτός ή αυτή που θέλει να λέγεται «Άνθρωπος», έδειξε τη μικροψυχία και τη μνησικακία του, σκορπώντας το θάνατο και στερώντας κάθε δικαίωμα για ζωή, από ανυπεράσπιστες αθώες ψυχούλες! Ανάμεσα στα ενήλικα υπήρχαν και μωράκια που δολοφόνησες Εσύ Κτήνος, με φρικτό τρόπο!

Τα συγκεκριμένα αδέσποτα τα φρόντιζαν καθημερινά Μέλη του Σωματείου μας. Οι φόλες στο Χαλκερό, δυστυχώς είναι πλέον συχνό φαινόμενο και οι κτηνώδεις αυτές πράξεις, αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά την έλλειψη Παιδείας, Πολιτισμού και Ανθρωπιάς!

Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Σωματείο μας. Σύμφωνα με το Νόμο 4039/2012, οι παραβάτες εγκληματίες, τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτους και με πρόστιμο έως και 15.000 ευρώ.

*Φωτογραφία αρχείου