«Έφυγε» από τη ζωή ένας από τους πιο γνωστούς γιατρούς της Καβάλας

Ο αγαπητός σε όλη την κοινωνία της Καβάλας παιδίατρος πέθανε σε ηλικία 78 ετών-Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων

Ήταν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς γιατρούς της Καβάλας. Για δεκαετίες διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο και πέρα από καταξιωμένος επιστήμονας, ήταν ένας ήρεμος και ευγενικός άνθρωπος, ασκώντας στην πράξη περισσότερο ένα λειτούργημα παρά επάγγελμα.

Ο λόγος για τον παιδίατρο Γιώργο Μέττα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Ο παιδίατρο με καταγωγή από την Κύπρο, σπούδασε στην Αθήνα και άνοιξε ιατρείο στην Καβάλα, το οποίο πολύ γρήγορα καταξιώθηκε, ενώ ο γιατρός διατηρούσε πάντα τις κοινωνικές του ευαισθησίες, βοηθώντας κόσμο χωρίς να το «διαφημίζει».




Αμέσως μετά τη συνταξιοδότησή του, τιμήθηκε για την προσφορά του στην Ιατρική και στην κοινωνία της Καβάλας από τον οικείο Ιατρικό Σύλλογο, ενώ ο ίδιος, τιμώντας πάντα και τον τόπο καταγωγής του, ίδρυσε μαζί με τη σύζυγό του τον Σύλλογο Κυπρίων Καβάλας.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στις 12:00 στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στα Δημοτικά Κοιμητήρια Καβάλας.