Μπήκαν τα πρώτα λιθαράκια στον «Τοίχο της Καλοσύνης» της Καβάλας [φωτογραφίες]

Σύλλογοι, φορείς και σχολεία συναντήθηκαν στην πλατεία Καπνεργάτη για να ανταλλάξουν ιδέες για τη δράση με βασικά «υλικά» τη συνεργασία, τη συμμετοχή, αλλά και το παιχνίδι

Τα πρώτα θεμέλια μπήκαν και φαίνεται ότι η οικοδομή θα είναι… στέρεα, αν κρίνει κανείς από τον κόσμο ο οποίος συγκεντρώθηκε το πρωί του Σαββάτου 28 Απριλίου 2018 στην πλατεία Καπνεργάτη για την πρώτη οργανωμένη συνάντηση με φόντο τον «Τοίχο της Καλοσύνης».

Μέλη συλλόγων, φορέων και σχολείων κατέθεσαν τις ιδέες τους, έπαιξαν, συζήτησαν, διασκέδασαν και γνωρίστηκαν προς όφελος της μεγάλης γιορτής της καλοσύνης και κυρίως της Καβάλας, όπως είναι και το σύνθημα της δράσης.

Μίλησαν, επίσης, για τις προϋποθέσεις της συμμετοχής στον «Τοίχο της Καλοσύνης» και υπέδειξαν τα δικά τους σημεία-τοίχους, για να τοποθετηθούν οι κρεμάστρες, να τους ζωγραφίσουν μαζί και να ενταχθούν αν επιθυμούν, στο δίκτυο, μεγαλώνοντας την παρέα και προτείνοντας δράσεις.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες συναντήσεις, καθώς το εγχείρημα τώρα ξεκινάει και μάλιστα με τις καλύτερες προϋποθέσεις και κυρίως, διαθέσεις. Περισσότερα για τον «Τοίχο της Καλοσύνης» μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση στην πλατεία Καπνεργάτη