Δεν έχουν τελειωμό οι βανδαλισμοί στην Καβάλα: Διέλυσαν ό,τι υπήρχε πίσω από το Τελωνείο [φωτογραφίες]

Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν παγκάκια, διέλυσαν μια πέτρινη βρύση και ξήλωσαν μέχρι και δέντρα-Από τη μανία τους δεν γλύτωσε ούτε η πυροσβεστική φωλιά κι όλα αυτά στην καρδιά της Καβάλας, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης

Κάποιοι στην Καβάλα βρήκαν ένα πολύ κακό χόμπι, ξεσπώντας τη μανία τους στη δημόσια περιουσία. Και όχι, δεν πρόκειται για… κρατικούς στόχους, αλλά για μια περιουσία την οποία χρησιμοποιεί ο απλός Καβαλιώτης και μικρά παιδιά για να ξεκουραστούν, αφού απολαύσουν τη βόλτα τους στο λιμάνι της Καβάλας, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης.

Αυτήν τη φορά οι δράστες κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν πίσω από το Τελωνείο. Έσπασαν παγκάκια, διέλυσαν μια πέτρινη βρύση και ξήλωσαν μέχρι και δέντρα. Μάλιστα, από τη μανία τους δεν γλύτωσε ούτε και μια πυροσβεστική φωλιά, ενώ βανδάλισαν μέχρι και τον τουριστικό χάρτη του Δρόμου του Νερού.

Το αποτέλεσμα αυτής της άνανδρης επίθεσης είναι να θυμίζει «βομβαρδισμένο» τοπίο μια περιοχή η οποία αναπλάστηκε πρόσφατα και αποτελεί, ιδίως το καλοκαίρι, ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της πόλης για περίπατο.

Κι όλα αυτά στην καρδιά της Καβάλας, στο λιμάνι, πίσω από το Τελωνείο και δίπλα σε πάρκινγκ, ένα σημείο φωτισμένο και πολυσύχναστο, ακόμα και το βράδυ. Προφανώς το θράσος, πλέον, κάποιων περισσεύει

Δείτε τις τραγικές εικόνες από το έργο των δραστών