Καβάλα: Αναστάτωση από φωτιά σε αυλή εγκαταλειμμένου σπιτιού

Η φωτιά έσβησε μετά από την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας-Έχουν γίνει... συνήθεια το τελευταίο διάστημα οι φωτιές σε ακατοίκητα σπίτια της πόλης, καθώς και οι παραβατικές συμπεριφορές εντός αυτών

Αναστάτωση προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 1 Μαΐου 2018 στην περιοχή του Αγίου Παύλου στην Καβάλα από μικρής έκτασης φωτιά η οποία προκλήθηκε λίγο πριν τις 11:00 σε αυλή εγκαταλειμμένου σπιτιού στην οδό Ομονοίας, στο ύψος της συμβολής με την Αριστοτέλους Στάνη.




Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας Καβάλας αποσόβησε τα χειρότερα και έσβησε τη φωτιά πριν επεκταθεί. Ωστόσο, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι φωτιές σε ακατοίκητα κτίρια της πόλης έχουν γίνει… θεσμός το τελευταίο διάστημα, όπως και η παραβατική συμπεριφορά ατόμων τα οποία μπαινοβγαίνουν στα εν λόγω κτίρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με κατοίκους της εν λόγω περιοχής στην οποία προκλήθηκε η φωτιά, έχει επισημανθεί η «κίνηση» η οποία υπάρχει, ιδίως τις νυχτερινές ώρες, στο συγκεκριμένο κτίριο, η οποία, ωστόσο, περιορίστηκε σε μεγάλο βαθμό, όταν ο δήμος Καβάλας γκρέμισε πρόσφατα το διπλανό, επίσης εγκαταλειμμένο κτίριο.