Ο ΟΛΚ αποκατέστησε άμεσα τις καταστροφές πίσω από το Τελωνείο, αλλά η ανομία παραμένει [φωτογραφίες]

Όσοι επιλέγουν να κάνουν τη βόλτα τους σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Καβάλας, κάνουν λόγο για μια σκοτεινή περιοχή, με την έλλειψη φωτισμού να καλύπτει πάσης φύσεως παραβατικές συμπεριφορές, ακόμα και διακίνηση ναρκωτικών

Δεν πέρασαν ούτε 5 μέρες από τους βανδαλισμούς πίσω από το Τελωνείο στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ) και ο ΟΛΚ αποκατέστησε άμεσα τις ζημιές, τοποθετώντας καινούρια παγκάκια.

Ωστόσο, ο χώρος παραμένει εκτεθειμένος στους βάνδαλους, καθώς δεν φυλάσσεται, ενώ το βράδυ το σκοτάδι καλύπτει ποικίλες παραβατικές πράξεις.

Όσοι επιλέγουν να κάνουν τη βόλτα τους σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Καβάλας, κάνουν λόγο για παρέες πιτσιρικάδων οι οποίοι καταστρέφουν ό,τι βρουν, ενώ αργά το βράδυ, η περιοχή γίνεται άνδρο διακίνησης ναρκωτικών.

Η μόνη λύση, σύμφωνα με τους κατοίκους και τους περαστικούς, είναι η φύλαξη του χώρου και κυρίως ο φωτισμός με λάμπες τύπου led, οι οποίες θα αποθαρρύνουν τους βάνδαλους και όσους προβαίνουν σε πάσης φύσεως άνομες πράξεις.