Καβάλα: Αναφορές για δύο… πνιγμένα σκυλιά στο Ακρωτήρι του Παληού!

Έκκληση διαδικτυακής ομάδας προστασίας ζώων προς τους κατοίκους του οικισμού να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους - Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τα δύο ζώα φέρουν κολάρο!

Το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Μαΐου 2018 η ομάδα του facebook Υιοθεσίες Αδέσποτων Ελευθερών Καβάλας ανέβασε μία αρκετά ασυνήθιστη και σοκαριστική αναφορά σύμφωνα με την οποία ένας ψαράς εντόπισε εντός της θάλασσας κοντά στο Ακρωτήρι του Παληού δύο… πνιγμένα σκυλιά!




Αμέσως, η αναφορά κοινοποιήθηκε και σε άλλες διαδικτυακές ομάδες, με χρήστες να προσπαθούν να διασταυρώσουν την είδηση, ενώ κάποιοι αναφέρουν ότι προ ημερών είχε αναρτηθεί αφίσα για δύο «αγνοούμενα» σκυλιά σε σούπερ μάρκετ της ευρύτερης περιοχής:

Η ανάρτηση της ομάδας των Ελευθερών αναφέρει τα εξής:

«Ψαράς ειδοποίησε κάτοικο του ΠΑΛΗΟΥ την 09 Μαϊ 2018 ότι στην περιοχή ΑΚΡΩΤΗΡΙ εντός του νερού υπάρχουν 2 πνιγμένα σκυλιά το ένα όπως αναγράφουν πιθανόν λυκόσκυλο και το άλλο άσπρο (με κολάρα και τα 2)… ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ τη βοήθεια των κατοίκων ΠΑΛΗΟΥ στον εντοπισμό των πτωμάτων … τα άτυχα ζώα μπορεί να παρασύρθηκαν και τόσες ημέρες από τα θαλάσσια ρεύματα !!

ΑΝ τα εντοπίσει κάποιος ας τραβήξει με το κινητό του φωτογραφίες άμεσα και ας μας ειδοποιήσει με ΜΗΝΥΜΑ στη σελίδα μας !!!

θα ΠΡΕΠΕΙ αρχικά να αναγνωριστούν σε ποιον ανήκουν ΑΛΛΑ και να ειδοποιηθούν οι αρχές ή ιδιοκτήτης να κανονιστεί ΤΑΦΗ»!!!!