Στα βράχια στο τέρμα Παληού βρέθηκαν τελικά τα δύο πνιγμένα σκυλιά! [φωτογραφίες]

Άγνωστο πώς τα δύο άτυχα ζώα κατέληξαν σε αυτήν την κατάσταση - Αναζητείται ο ιδιοκτήτης τους για να προχωρήσει στην ταφή τους

Μια μέρα μετά τη δημόσια αναφορά της Σελίδας στο facebook Υιοθεσίας Αδέσποτων Ελευθερών Καβάλας για δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, ένα λευκό και ένα καφετί, και τα δύο με κολάρο, τα οποία είδε ψαράς να επιπλέουν πνιγμένα στον κόλπο του Παληού κοντά στο Ακρωτήρι (διαβάστε σχετικά εδώ), τα πτώματα των δύο ζώων εντοπίστηκαν και φωτογραφήθηκαν από μέλος της ομάδας το πρωί της Κυριακής 13 Μαΐου 2018.

Οι υπεύθυνοι της Σελίδας έγραψαν σχετικά:

«Μέλος μας πήγε στα βράχια στη θαλάσσια περιοχή ΑΚΡΩΤΗΡΙ (οδός ΛΑΜΠΕΣΗ 1η στάση λεωφορείου από Ν.Πέραμο προς ΚΑΒΑΛΑ .… κατηφόρα ασφάλτινη .. στο τέλος αυτής χωματόδρομος .. δεξιά υπάρχει ένα σπιτάκι της ΔΕΥΑΚ και σκαλάκια οδηγούν στη θάλασσα … αριστερά στα βράχια ..)

ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΜΕΛΟΣ μας και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ τα πτώματα 2 μεγαλόσωμων σκύλων τα οποία είναι στα βράχια !!

ΜΕ ΚΑΦΕ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΑ, 1 λευκό & 1 μαυροκαφέ σε κακό χάλι…




ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ τους, προκειμένου να τα αναγνωρίσει και να κανονίσει την ανάσυρση των ζώων του και την ΤΑΦΗ τους όπως αρμόζει στους παραδοσιακά 4ποδους φίλους μας !!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όποιον γνωρίζει τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν σε μία τέτοια περίπτωση να δράσει σε συνεργασία με τις ΑΡΧΕΣ (ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ) …

(Δεν ξέρουμε πως τα 2 άτυχα ζώα βρέθηκαν στο νερό πνιγμένα από ΑΜΕΛΕΙΑ ή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ενέργεια, αυτό που ξέρουμε είναι ότι δεν τους ΑΞΙΖΕΙ η εκεί στο σημείο ΠΑΡΑΜΟΝΗ τους !!)

Η σελίδα μας, όπως και οι αντίστοιχες στο ΝΟΜΟ μας έχουν βοηθήσει στην ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ χαμένων σκυλάκων και γατών με τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ τους και όπως χαιρόμαστε όταν αυτό γίνεται και επιστρέφουν στο σπιτικό τους με ΑΣΦΑΛΕΙΑ, έτσι ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ όταν μερικά πλάσματα ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΕΤΣΙ!!!!