Καβάλα: Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, μπήκε στο Νοσοκομείο και… έφυγε παρουσία εισαγγελέα!

Ένας 50χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Ελευθερούπολη, αλλά μόλις οι γιατροί επιχείρησαν να του αφαιρέσουν το υγρό το οποίο είχε συγκεντρωθεί στους πνεύμονες, αρνήθηκε και ζήτησε επίμονα να φύγει

Ένα περίεργο περιστατικό καταγράφηκε την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 στο Νοσοκομείο της Καβάλας, με «πρωταγωνιστές» έναν σοβαρά τραυματισμένο άντρα από τροχαίο, τον διοικητή του Νοσοκομείου και τον… εισαγγελέα.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης ένας 50χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Ελευθερούπολη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας, καθώς έχρηζε άμεσης νοσηλείας.




Όταν οι γιατροί επιχείρησαν, όμως, να του αφαιρέσουν το υγρό και τον αέρα που είχαν συγκεντρωθεί στους πνεύμονές του, εκείνος για άγνωστο λόγο αρνήθηκε και ζήτησε να φύγει από το Νοσοκομείο.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν του το επέτρεψαν, όμως ο τραυματίας επέμενε, με αποτέλεσμα να κληθεί τόσο ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Τάσος Καρασαββόγλου, ο οποίος βρίσκονταν στο συλλαλητήριο ενάντια στα διόδια όσο και εισαγγελέας, παρουσία του οποίου ο νοσηλευόμενος υπέγραψε τη σχετική δήλωση ότι φεύγει με δική του ευθύνη.