Η Καβάλα στο… Power of Love! [φωτογραφίες, βίντεο]

Ποια νεαρή Καβαλιώτισσα μπήκε στο κατά πολλούς αμφιλεγόμενο και συνάμα πολυσυζητημένο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, αποτελώντας τις τελευταίες ώρες ένα από τα πρόσωπα σε twitter, facebook και instagram το οποίο συζητιέται πολύ

Μόνο αυτό απέμενε να δούμε και να πούμε πως εντάξει, η Καβάλα είναι παντού, η Καβάλα τα κάνει… όλα! Γιατί μπορεί από τη μία να έχουμε απανωτές διακρίσεις από νεαρές Καβαλιώτισσες που πρώτευσαν σε διαγωνισμούς πληροφορικής, λογοτεχνίας, ποίησης, αλλά δε περιμέναμε να δούμε Καβαλιώτισσα σε ριάλιτι! Και τί ριάλιτι μάλιστα!




Η Ανατολή Πασχάλα, είναι η Καβαλιώτισσα που μπήκε μόλις τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 στο Power Of Love, το δημοφιλές όσο και αμφιλεγόμενο, για πολλούς, για την ποιότητά του ριάλιτι του ΣΚΑΙ ψάχνοντας να βρει το άλλο της μισό!

Η Ανατολή είναι μόλις 20 ετών, κατάγεται όπως δήλωσε από την Καβάλα και σπουδάζει στην Αλεξανδρούπολη νηπιαγωγός! Ήδη η νεαρή ξανθιά φοιτήτρια αποτελεί τις τελευταίες ώρες ένα από τα πρόσωπα σε twitter, facebook και instagram το οποίο συζητιέται πολύ!

Δείτε φωτογραφίες από τον λογαριασμό της νεαρής Καβαλιώτισσας στο instagram [εδώ]

Το βίντεο με την είσοδο της Ανατολής στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ